Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Demirbank Genel Müdürü değişti

DEMİRBANK Genel Müdürlüğü'ne, Hasan Akçakayalıoğlu getirildi. Demirbank Genel Müdürü Selahattin Serbest ise Cıngıllıoğlu Holding Murahhas Azalığı ve Holding Genel Koordinatörlüğü görevine atandı. Demirbank Genel Müdürlüğüne getirilen Akçakayalıoğlu, Genel Müdürlük görevinden önce, Demirbank Kurumsal Kredi Pazarlama, Planlama ve Finansal Kontrolden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Körfezbank'ta yeni atama

KÖRFEZBANK Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na İsmail Kulacaoğlu getirildi. Körfezbank'ta yeni oluşturulan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılğı görevi, finansal kurumlar, proje finansmanı, hukuk ve yurtdışı oluşumlarını kapsayacak. Kulacaoğlu son olarak Toprakbank Reklam ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Vekili görevini yapıyordu.

Mensa sermaye artırıyor

MENSA sermayesini 4 kat arttırarak 1.7 trilyon liradan 8.5 trilyon liraya çıkartmaya hazırlanıyor. Sermaye arttırımı için gerekli olan 5 trilyon 400 milyar lira, şirketin yüzde 80'ine sahip olan Ulutaş Tekstil şirketi tarafından tarafından nakit olarak karşılanacak. Borsada işlem gören 30'un üzerindeki tekstil firması arasında 25.4 trilyon liralık cirosu ile 4'üncü sırada yer alan Mensa, 2000 yılında 100 milyon dolar ciro hedefliyor.

Selçuk Gıda'ya Hollandalı ortak

HİSSELERİ İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlemg ören Selçuk Gıda Yönetim Kurulu, şirket sermayesinin artırılacak yüzde 20'lik payının, 4 milyon dolar değerle Hollanda'da kurulu M. Aras Holding B.V.'ye satışını onayladı. Selçuk Gıda'dan İMKB'ye gönderilen açıklamada, ortaklık anlaşmasını içeren protokolün, 8 Aralık'ta iki şirket arasında imzalandığı hatırlatıldı. Satış kararı, şirketin Olağanüstü Genel Kurulu'nun onayına sunulacak. Ayrıca izin için SPK'ya başvurulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!