Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Garanti’den depremzedeye erteleme

Garanti Bankası deprem bölgesindeki bireysel müşterilerinin kredi taksitlerini erteleme kararı aldı. Alınan karara göre, Garanti Bankası'nın Yalova, Gölcük, İzmit ve Adapazarı şubelerinden kullandırıdığı bireysel kredilerin Ağustos ve Eylül ayı taksitleri ertelendi. Ağustos ve Eylül ayı taksitleri kredinin son taksidini izleyen 2 ay içerisinde ilave faiz alınmaksızın tahsil edilecek. Ayrıca bireysel müşterilerin tek hesap kredilerinden Ağustos ayı için faiz alınmayacak. Garanti Bankası yönetiminin depremden etkilenen kredi kartı sahiplerine ilişkin bir başka kararına göre ise, Yalova, Gölcük, İzmit ve Adapazarı'ndaki kredi kartı sahiplerinin 17 Ağustos, 16 Eylül tarihlerini kapsayan bir aylık dönemdeki harcamalarına faiz ve ücret yansıtılmayacak.

Oflaz, TEB’de İnsan Kaynakları Müdürü

Türk Ekonomi Bankası (TEB) İnsan kaynakları koordinatörlüğüne Özlem Oflaz atandı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden 1987 yılında mezun olan Oflaz, İş Hayatına Sabancı Holdigte başladı. Holdingte sırasıyla Kordsa, Bimsa, Akçimento (Akçansa) şirketlerinde çalışan Oflaz son olarak Demirbank İnsan kaynakları Müdürü olarak görev yapıyordu.

A Bank’ın kredi kartı borç ertelemesi

Alternatif Bank, Marmara depreminden zarar gören bölgelerdeki müşterilerinin kredi kartlarından doğan borçlarını bir ay süreyle erteledi. Abank ayrıca kredi kartı kullanarak bağış yapmak isteyenlerin de yararlanacağı yardım hesapları açtı. İçişleri Bakanlığından onaylı yardım hesapları şunlar: TL :8027 95286-351, USD :8027-95286-352, DEM :8027-95286-353



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!