Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Besan, Fide Konserve işbirliği

Knorr, Çapamarka, Bozkurt ve Alsa gibi markaları Türkiye'de üreten Besan Besin Sanayii, Fide Konserve ürünlerinin yurt çapında dağıtımını üstlendi. Besan bu işbirliğini geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlediği toptancılar gecesinde açıkladı. Gecede bir konuşma yapan Besan Genel Müdür Yardımcısı Cafer Yücel, ekonomik krize rağmen büyümeye devam ettiklerini söyledi. Yücel, ‘‘1998'de 40 milyon dolar ciro yaptık. 1999'da 3 milyon dolar kár hedefliyoruz’’ dedi.

Dasa'dan Yegin Group'a övgü

Dasa (Daimler-Chrysler.Aero Space.Airbus), Alman televizyonu ve basınında, Yegin Group şirketlerinden Spekon ile uçak izolasyonu konusunda yürütülen çalışmanın mükemmel sonuçlar doğurduğunu duyurdu. Dasa, Hamburg'da gerçekleşen uçak satışlarındaki artışta Spekon'un kaliteli izolasyon malzemesi üretmesinin etkili olduğunu belirtti. Spekon, Dasa'nın uçak izolasyonu ihalesini 13 ülkeden katılan firmaları geride bırakarak kazanmıştı.

Turk Nokta Net'ten yeni yıl kampanyası

Türk Nokta Net'te sınırsız internet erişimi için ‘‘Bir ay öde, iki ay kullan’’ kampanyası başladı. Kullanıcılar 39 dolar ödeyerek satın aldıkları paketleri 28 Şubat 1999'a kadar açtırdıkları takdirde Turk Nokta Net'ten ikinci ayın internet erişim hizmetini ücretsiz olarak alacaklar.

Galaksi Alışveriş Merkezi açılıyor

Alışveriş merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. 1997 yılında temeli atılan ve 10 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen Galaksi Alışveriş Merkezi İzmit Derince'de ay sonunda hizmete giriyor. 23 mağazanın yer aldığı Galaksi'de gıdadan giyime, güzellik merkezinden sinemaya kadar değişik birimler bulunuyor. Galaksi'yi inşa eden Ak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsamettin Akkurt, ikinci Galaksi'yi 2000 yılına girmeden açacaklarını söyledi.

İngilizce konuşan sözlük

Polycom, 900 bin kelime kapasitesine sahip İngilizce konuşan sözlükleri piyasaya sundu. Polylingua ve Franklin marka konuşan sözlükler, ihtiyaç duyulacak cümle kalıplarını hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce dışında yedi farklı dile de çevirebiliyor. Bilgisayara da bağlanabilen konuşan sözlükler, çapraz kur hesaplamaları, düzensiz fiil çekimleri yapabiliyor ve yazım yanlışlarını da düzeltiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!