Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Amerika 1950 İstanbul'da

1950'lerin Amerikan yaşam tarzı Fenerbahçe Kalamış Caddesi'nde yeni açılan Arizona Cafe'nin başlıca teması. Mekan, Amerikan müzik grupları, sahne ve film yıldızları, o dönemin sesleri, besteleri, başta rock'n roll olmak üzere dansları, hız meraklısı Amerikan gençliğini hatırlatıyor. Arizona Cafe'nin açılışında Romalı Perihan, eski mankenlerden Füsun Olgaç, Selda Ateşeli, Didem Öner gibi isimler vardı. Masaların dönemin ünlü otomobil markalarının adlarını taşıdığı Arizona Cafe'de m üşteriler, diledikleri müziği kutuya para atarak çalıyor.

Yeni hediyelik eşya mağazası

Adını ünlü masal kahramanı Pinokyo'nun ustasından alan ev aksesuvarları ve hediyelik eşya mağazası Geppetto önceki gün Nişantaşı'nda açıldı. Klip yönetmeni Erhan Ceyhan ve Arzu Ceyhan Demirok'un ortak olduğu mağazanın açılışına Yonca Evcimik, Hakan Peker ve Mansur Ark gibi isimler katıldı. Mağazada mutfak aksesuarları, yapay çiçekler, örtüler ve oyma işçiliğinin örnekleri var. Fiyatlar 5 milyon liradan başlayıp, 250 milyon liraya kadar çıkıyor.

Kumaş markaları buluştu

Teşvikiye'deki Kanape Dekorasyon mağazasında döşemelik ve perdelik kumaşlar ve duvar kağıtları satılıyor. Mağazanın en önemli özelliği, ünlü dünya markalarını ithal edip satması. Andrew Martin, Etro, Dedar, Omexco, Blue Home, Johannes Wellman gibi markaların arasında şimdi de Fransız Boussac ile bazı ünlü otelleri dekore eden Sur Canape adlı markaları kattı. Adres: Atiye Sokak No. 71. Teşvikiye.

Pierre Cardin Polcenter'da

Pierre Cardin'in Türkiye temsilcisi Emre Deri Grubu, geçen hafta açılan yeni alışveriş merkezi Polcenter'da bir show room açtı. Levent Maslak'taki yeni merkezin ilk açılan mağazası olan Pierre Cardin Show Room'da Pierre Cardin'in tüm aksesuarları, özellikle de siyah, gri, mavi, bordo renklerin hakim olduğu çantaları bulunuyor. Açılış ve yılbaşı dolayısıyla özel fiyatlar uygulanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!