Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Arçelik ve Beko, Avrupa kalite yarışında

Geçen yıl Çevre, Kalite ve Teknoloji Büyük Ödülleri'ni alan Arçelik, bu kez büyük ölçekli şirketler kategorisinde, Beko Ticaret de KOBİ kategorisinde Avrupa Kalite Ödülü için yarışıyor. Türkiye'ye gelen bir grup eksper, geçen hafta içinde Arçelik tesislerinde Toplam Kalite uygulamalarını yerinde inceledi. Yapılan bu saha ziyaretlerinden sonra hazırlanacak raporlar ışığında ödül alacak şirketler belirlenecek.

Şahinler, İsviçre'de üç mağaza açtı

Şahinler Holding İsviçre'de üç mağaza açtı. Zürih, Aargau ve Saargans kantonlarında açılan mağazalardan sonra yıl sonuna kadar üç mağazanın daha açılması planlanıyor. Şahinler Holding İsviçre'nin yanı sıra esi Yugoslavya Cumhuriyetleri'nden Slovenya'da da yıl sonuna kadar üç mağazayı devreye sokacak. Geçtiğimiz yıl 300 milyon mark ihracat yapan Şahinler Holding'in Almanya ve Avusturya'da 220 mağazası bulunuyor.

Mustang Jeans'den yaza özel giysiler

Almanlar'ın ünlü spor giyim markası Mustang Jeans, yaz koleksiyonunda en çok ‘‘151 no name’’ modeliyle iddialı. Mustang'ın koleksiyonunda ayrıca gabardin ve kanvas kumaştan üretilen beş cepli jeanlerla eskitilmiş rengarenk streç pantolonlar da dikkat çekiyor. Mustang'da şort ve etek koleksiyonu ile tişört ve sweatler de yer alıyor.

VİS'ten Ekinciler'e ATM iletişim ağı

Vis, sanayi, ticaret, taşımacılık, inşaat-tahahhüt ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Ekinciler Holding'in genel merkez binasında ATM teknolojisi temelli iletişim ağı kurdu. Ekinciler Holding'deki yeni ağ tasarımı, ‘‘Fore System’’ ürünleri kullanılarak gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde Ekinciler Holding Bilgi İşlem Merkezi de yeniden düzenlendi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!