Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Komili reklamları Rusya'da

Komili'nin yüzde 100 bitkisel sabunlarının reklamları Rusya'da da yayınlanıyor. Haziran ayı sonuna kadar sürecek reklam kampanyası, ORT, NTV gibi Rus ulusal kalanlarının yanısıra, Moskova ve çevresinde izlenen TV Center ve STS gibi kanallarda da gösteriliyor. Komili ürünleri, Eylül ayından itibaren de Polonya, Ukrayna ve Makedonya gibi ülkelerde de reklam kampanyalarıyla tanıtılacak.

Methodist'e kalite ödülü

ABD'nin önde gelen tıp merkezlerinden Houston Methodist Hastanesi, National Research Corporation'ın ‘‘Kalite Lideri’’ ödülüne layık görüldü. Methodist Hastanesi, Houston bölgesinde bu ödülü alan tek hastane oldu. Kalite Lideri ödülü, ülke çapında genel sağlık hizmetleri açısından en çok tercih edilen hastanelere veriliyor.

İnoksan Antalya'da mağaza açtı

İnoksan, İstanbul, Bursa, İzmir ve Samsun'dan sonra Antalya'da da mağaza açtı. Böylece İnoksan Akdeniz Bölgesi'ndeki müşterilerine proje, ürün temini, montaj ve satış sonrası servis gibi hizmetleri daha hızlı sunabilecek.

Ankara'ya beşinci Yataş

Ev tekstili ve dekorasyonu sektöründe faaliyet gösteren Yataş, Ankara'daki beşinci Yataş Home mağazası Küçükesat'ta açıldı. Yataş'ın 920 metrekarelik yeni mağazısında, yatak, kanape, oturma grupları, havlu ve modüler mobilya gibi ev ürünleri satışa sunuluyor.

Enka Pazarlama'da atamalar

İş makineleri, endüstriyel ürünler ve ağır taşıtların pazarlanması konusunda faaliyet gösteren Enka Pazarlama, yeni bir yapılanma içinde girdi. Enka Pazarlama'nın Genel Müdürü Celadet Nazım Barbarosoğlu Yönetim Kurulu'na atandı. Barbarosoğlu'ndan boşalan Genel Müdürlük görevine Şükrü Eltutar getirildi.

THY rezervasyon 663 63 63

THY'nin müşterilerin sık sık şikayetçi olduğu rezervasyon hizmetlerindeki sorununa çözüm bulmak üzere kurduğu, 24 saat hizmet veren yeni çağrı merkezinin telefon numarası yanlışlıkla 0212 - 663 66 66 olarak yayınlanmıştır. THY rezervasyon numarası 0212-663 63 63'dür. Düzeltir, özür dileriz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!