Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Amerikalı emlakçı akademi açtı

Dünyanın en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Re/Max, franchiselarını eğitmek ve sektöre daha geniş vizyonlu pazarlamacılar yetiştirmek üzere Re/Max Akademi adıyla eğitim verecek okulunu açtı. Re/Max Akademi'nin açılışını, dünyanın en başarılı genç işadamı seçilen Alarko İnşaat Grubu Koordinatörü İzzet Garih yaptı. Dünya üzerinde 3 bin ofisi ve 50 binin üzerinde çalışanı bulunan ABD'li Re/Max, Türk emlak sektörüne geçen yılın son aylarında girdi. Geçen yıl Amerika kıtasında 1 milyon evin satışına aracılık yapan firma, bu yılın sonuna kadar Türkiye'de 15 ofis açmayı planlıyor.

İnşaat sektöründe yeni yapılanma

Kısa adı KÜB olan Beton ve Harç Kimyasal Katkı Maddeleri Üreticileri Derneği faaliyete geçti. Derneğin kuruluşu önceki akşam Çırağan Sarayı'nda Devlet Bakanı Refaiddin Şahin'in de katıldığı bir yemekte açıklandı. KÜB, YKS Yapı Kimya Sanyi, Besan Beton Katkı Maddeleri Sanayi, Grace Yapı Kimyasalları Sanayi, İksa İnşaat Katkıları Sanayi, Sika Doteks Yapı Kimyasalları tarafından kuruldu.

Çorap sektöründe lycra anlaşması

Çorap üretiminde kullanılan lycra ipliği üreten DuPont Türkiye'nin önde gelen kadın çorabı üreticileri ile lisans anlaşması imzaladı. Du Pont Lycra Pazarlama Müdürü Ayfun Çiçek'in öncülüğünde gerçekleşen anlaşmanın imza törenine İtaliana'yı temsilen Edmond Benkohen, Saks'ı temsilen İlyahu Tavaşi, Müjde Lux'ü temsilen İzi Doenyas ve Penti'yi temsilen Sami Kariyo katıldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!