'Kırmızı Ödülleri devasa bir yaratıcılık vitrini'

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Ödülleri devasa bir yaratıcılık vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 23:44

“Anadolu Üniversitesi Palto Film Günleri” ekibi Kırmızı Ödülleri'ni değerlendirdi. Şirket; "Kırmızı Ödülleri devasa bir yaratıcılık vitrini. Kırmızı’da yer alan işlere bakarak, ülkenin yaratıcılığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sadece reklamcıları kapsayan bir durum değil. Markaların, yöneticilerin de yaratıcılığını kapsayan bir durum. Çünkü yapılan işler ortak karar, vizyon, yönlendirme ve fikirlerden çıkıyor. Bu vitrinde yer almak için de biraz sıra dışı olmak gerekiyor. Kırmızı Ödülleri de her sene çıtayı birkaç santim yukarı koyuyor ve yaratıcıları tetikliyor" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

Merhaba yine biz Palto Film Günleri olarak aslında tek briefimiz her zaman daha yaratıcı olmak, daha iyisini yapmak oluyor. Bu hem iletişim anlamında hem festival içeriği anlamında geçerli. Her yıl yeni içerikler çıkarmaya, sınırları zorlamaya çalışıyoruz.

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Kırmızı Ödülleri devasa bir yaratıcılık vitrini. Kırmızı’da yer alan işlere bakarak, ülkenin yaratıcılığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sadece reklamcıları kapsayan bir durum değil. Markaların, yöneticilerin de yaratıcılığını kapsayan bir durum. Çünkü yapılan işler ortak karar, vizyon, yönlendirme ve fikirlerden çıkıyor. Bu vitrinde yer almak için de biraz sıra dışı olmak gerekiyor. Kırmızı Ödülleri de her sene çıtayı birkaç santim yukarı koyuyor ve yaratıcıları tetikliyor.

Haberin Devamı

Kırmızı Ödülleri devasa bir yaratıcılık vitrini

Sizin için yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

Yaptığınız işin ödüllendirilmesi çok güzel bir duygu. Bizim asıl motivasyonumuz ödül kazanmak değil aslında. Dönüp baktığımızda içimize sinen işler yapmış olmak. Ama bugün aktörlerden sporculara, iş insanlarından bilim insanlarına hepsinin bir ödül mekanizması içinde olduğunu da görüyoruz. O yüzden ödül almanın ayrı bir mutluluğu, tatmini olduğu kesin. Eleştirilebilir yanları da vardır tabii ki ama ödüllerin herkesi daha yaratıcı kıldığı gerçeğini de göz ardı edemeyiz.

 

BAKMADAN GEÇME!