Kıraç'a ziyaretçi akını

Güncelleme Tarihi:

Kıraça ziyaretçi akını
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

AKUT solunum ve dolaşım yetmezliği nedeniyle önceki sabah Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Koç Holding Yönetim Komitesi ve İdare Meclisi Başkan Vekili Suna Kıraç'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. Eşi İnan Kıraç, ‘‘Sağlık durumunda değişen birşey yok. Aynı’’ dedi.

Suna Kıraç'a ziyaretçi akını dün de devam etti. Geçmiş olsun dileğinde bulunmak üzere gelenler, Kıraç'ın yakınları tarafından hastanedeki bir odada kabul ediliyor.

Akut solunum ve dolaşım yetmezliği nedeniyle hastaneye yatırılan Kıraç'ı dün de ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, Devlet Bakanı Rüştü Kazım Yücelen ile birlikte ziyaret etti. Yılmaz ve Yücelen, yaklaşık 10 dakika hastanede kaldılar. Önceki günkü ziyaretinin ardından dün de hastaneye gelen Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Kıraç'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

İşadamları Sakıp Sabancı, eşi Türkan Sabancı, Kadir Has ve Erol Aksoy da hastaneye geldiler. Kıraç'ın yakınlarıyla görüştükten sonra hastaneden ayrılan Has'la kapıda karşılaşan Sabancı bir süre sohbet ederek, şakalaştılar. Sabancı'yı kapıda Suna Kıraç'ın eşi İnan Kıraç karşıladı.

Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, işadamları Şarık Tara, Taylan Bilgel, Güler Sabancı ile tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan da ziyaretçiler arasında yer aldı. Kıraç'ı dün Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, İstanbul Valisi Erol Çakır, Hürriyet Gazetesi Pazarlama-Operasyon Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ile eşi Ali Sabancı da ziyaret ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!