Kempinski Bodrum’dan kaçak yapıyla mücadele

Güncelleme Tarihi:

Kempinski Bodrum’dan kaçak yapıyla mücadele
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2009 17:40

Türkiye’nin ve Bodrum’un en lüks otellerinden Kempinski Hotel Barbaros Bay’in yönetimi, yanı başında yükselen kaçak yapıya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hızla ilerleyen kaçak yapının acilen durdurulup yıkılmasını isteyen otel yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nezdinde girişimde bulundu ve kaçak yapının bir an önce  durdurulup yıkılması için harekete geçilmesini istedi.

Büyük yatırımlar yapılarak hayata geçirilen bu tür işletmelerin civarında kaçak yapılaşmaya izin verilmemesini isteyen otel yönetimi, “Bodrum gibi dünyanın gözbebeği bir turizm merkezinin prestijinin korunması için bu tip kaçak yapılaşmaya birilerinin ‘dur’ demesi gerekiyor. Kaçak yapılaşmanın geldiği durum, Bodrumluları ve Bodrum’a gönül veren herkesi üzüyor. Üstelik bu durum, Bodrum’a gelen turistlerin de ilgisini çekiyor. Eğer bu kaçak yapı bir an önce yıkılmazsa otelimize gelen üst düzey konukları ve turistleri önce derme çatma bir kaçak yapı, sonra otel resepsiyonu karşılayacak!” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kempinski yöneticileri, kaçak yapıyı durulup yıkılana kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!