Kariyer Dünyası'ndan milyarlık eğitim fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Kariyer Dünyasından milyarlık eğitim fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Dergi Grubu bünyesinde yayınlanan Türkiye'nin tek kişisel gelişim ve yönetim bilimi dergisi Kariyer Dünyası, üç okuruna her biri 1 milyar lira değerinde eğitim fırsatı sunuyor. Kariyer Dünyası, bir kişiye 7-8 Aralık 1998'de Brüksel'deki 6. Global Otomotiv Konferansı'na; bir kişiye 7-8 Aralık 1998'de Londra'daki 8.Global Pazarlama Konferansı'na; bir kişiye 3-4 Aralık 1998'de Frankfurt'taki Bankacılık Konferansı'na katılım hakkı sunuyor. Konferans katılım ücreti, dokümanlar ve ikramlar Kariyer Dünyası dergisi tarafından karşılanacak. 1 milyar liralık ödül ise konferansa katılım bedeli.

Kariyer Dünyası'nın, Avrupa'nın en büyük yönetim geliştirme merkezi ve eğitim kuruluşu olan, yılda 600'e yakın konferans, seminer ve workshop düzenleyen Management Centre Europe ile ortaklaşa düzenlediği bu eşsiz fırsat tüm okurlara açık. Ancak, katılımcıların bir kurumda yönetici ya da uzman olarak çalışıyor olmaları ve iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekiyor.

Dergide belirlenen tarihlerde 3 ödül için 3 değişik katılım formu yayınlanacak. Okuyucular ödüllerden hangisini tercih ediyorlarsa 3 ay boyunca ödülün katılım formlarını biriktirecek ve 3 katılım formunu birden gönderecekler. Kuponları biriktirenlerin, 5 Ekim 1998 tarihine kadar formlarını Kariyer Dünyası Management Eğitimi Çekilişi, Hürriyet Medya Towers, 34544, Güneşli-İstanbul adresine gördermeleri yeterli.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!