Kahve Dünyası'ndan günün fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Kahve Dünyasından günün fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 09:08

Fırsatlar dünyasına hızla giren www.yakala.co Kahve Dünyası ile günün fırsatını yaptı. Kahve Dünyası'nda 13 TL değerinde kahve, tatlı ve Kahve Dünyası’nın yeni ürünü 1 paket Bonte draje yüzde 50 indirimle sadece 6,5 TL...

Haberin Devamı

Yılbaşının da yaklaşmasıyla artan alışverişler, aynı zamanda daha önce görülmemiş fırsatlarla birleşince, tüketicinin tercihi ekonomik ve eğlenceli alternatif oldu.

 

Fırsat dünyasına hızlı bir giriş yapan www.yakala.co  sunduğu fırsatlarda yüzde 90 oranlarına varan indirimler sağlamasıyla eski alışveriş alışkanlıklarını da değiştirip yeni bir pencere açtı. Daha önce yapılmamış indirimleri, daha önce böylesi kampanyaları yapmayan büyük markalarla üyelerini buluşturan www.yakala.co yeni yılda da alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeye devam edeceğe benziyor.

 

Hem ürün, hem hizmet sektöründe her tür fırsat var

Haberin Devamı

Dikkat çeken fırsatların başında Arçelik’in ödül kazanmış Türk kahvesi makinesi Telve geliyor. Piyasada 300 TL’ye satılan bu ürünü tuketiciler yakala.co’dan sadece 199 liraya satın alabiliyorlar.

 

Kahve ve çikolataları kadar tatlı ve tuzlu lezzetleriyle de tüketicinin beğenisini kazanan Kahve Dünyası da yakala.co’nun üyeleri için yakaladığı bir başka fırsat. www.yakala.co sayesinde seçkin Kahve Dünyası ürünleri yüzde 50 indirimle beğeniye sunuldu.

 

Yılbaşı programını henüz yapmamış olanlar için de Beyoğlu’nun gözde mekanlarından The Hall, karnaval havasında geçecek olan yılbaşı partisi için www.yakala.co üyelerine yarı yarıya bir indirim yaptı. yakala.co’da The Hall yılbaşı partisi için çift kişilik davetiye ve birer içki sadece 30 TL...

 

Apple ürünlerinin ve Apple aksesuarlarının satışını yapan ElmaSepeti.com, yılbaşı öncesi her üründe kullanılabilecek hediye çeklerini yüzde 50 indirimle www.yakala.co üzerinden satışa çıkararak bir ilke imza atmış oldu.

 

Her gün yeni bir sürpriz

Her gün tüketicilere indirimli yeni bir fırsat yayınlayan yakala.co, üyeleri için en hesaplı fırsatları sunmaya devam ediyor. Üye olmak ise ücretsiz ve çok kolay.

Haberin Devamı

 

www.yakala.co 2011’e üyeleriyle birlikte hızlı bir giriş yaptı, yeni yılda da hız kesmeyeceğe benziyor.

 

Bu bir reklamdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!