Kadınlara ‘fark’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara ‘fark’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 21:57

Dünyanın en büyük pazarlama iletişimi yayını Advertising Age iş dünyasında başarılarıyla adından söz ettiren ‘Fark Yaratan Kadınlar’ı bir kez daha ödüllendirdi. Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün Ümit Boyner’e verildiği etkinlikte Pazarlama Lideri ise Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen Özyürekli oldu.

Haberin Devamı

MEDIACAT tarafından Türkiye’de ilk kez 2013 yılında düzenlenen “Women to Watch: Fark Yaratan Kadınlar” ödül töreni, ABD’de ise 1997’den bu yana düzenleniyor. Türkiye’nin yanı sıra Çin ve Brezilya’da da gerçekleştirilen Women to Watch, iş dünyasında son bir yılda ortaya koydukları başarılarla adından söz ettiren kadınları ödüllendiriyor. Ad Age’in kriterleri doğrultusunda belirlenen adaylar, Ad Age ve MediaCat’in editoryal standartları çerçevesinde yeniden değerlendirilerek ödül almaya hak kazanıyor. Bu yılki törende ‘Pazarlamanın Lideri’ ödülüne Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen Özyürekli layık görüldü.
İstanbul’da dün düzenlenen ve ev sahipliğini MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın yaptığı tören Havaş Kuzey Amerika CEO’su ve fütürist Marian Salzman’ın Trends for the Near Future (Yakın Gelecek için Trendler) konulu sunumuyla başladı.

Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TÜSİAD Eski Başkanı Ümit Boyner’e ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün verilmesinin ardından 2015 yılında Women To Watch ünvanını kazanan kadınların katılımıyla ‘Sınırları Aşanlar’ başlıklı bir panel düzenlendi. ‘Sanat Lideri’ oyuncu Gupse Özay’ın moderatörlüğünde düzenlenen panele ödül alan isimler; ‘Yaratıcı Lider’ Y&R Team Red Kreatif Direktörü Ayşe Aydın, ‘İletişim Lideri’ TAV Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül, ‘Pazarlama Lideri’ Hürriyet İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen Özyürekli, ‘Yaratıcı Lider’ TBWA\ISTANBUL Genel Müdürü Burcu Özdemir Kayımtu, ‘Pazarlama Lideri’ Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Başkan Yardımcısı Deniz Aktürk Erdem ve ‘İletişim Lideri’ Yıldız Holding Global Kurumsal İletişim Başkanı Zuhal Şeker katıldı.
‘Yarını Tasarlayanlar’ başlığıyla yapılan ikinci paneldeyse ‘Medya Lideri’ Ece Üner, ‘Tasarım Lideri’ Moda Tasarımcısı-Girişimci Dilek Hanif, ‘Marka Lideri’, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, ‘Sektörel Tanıtım Lideri’ Türkiye Deri Vakfı 9.Dönem Başkanı Ruken Mızraklı, ‘Medya Lideri’
Doğuş Medya Yayın Grubu Dergiler Grup Başkanı, Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç ve ‘Global ve Teknoloji Lideri’ Intel Yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz konuşma yaptı.

Haberin Devamı

Pazarlama Lideri Hürriyet’ten

Kadınlara ‘fark’ ödülü

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen Özyürekli “Hürriyet gibi güçlü bir marka için fark yaratan bir pazarlama lideri olmak çok anlamlı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!