Kadıköy fuarcılığa soyundu

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy fuarcılığa soyundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kalamış Marina'daki 1. Uluslararası Boat Show Boğaziçi'ni açan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Anadolu Yakası'nda fuarcılığın yaygınlaşması için çaba gösterileceğini söyledi.

Türkiye'nin deniz üstündeki ilk yat fuarı ‘‘1. Uluslararası Boat Show Boğaziçi’’ dün, İstanbul Kalamış'ta, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk tarafından açıldı.

8 Ekim Pazar gününe kadar gezilebilecek olan fuarda, mega yatlar, yedi metreden büyük motorlu tekneler ve yelkenlilerin dışında motorlar, teknik teçhizatlar, marina ekipmanları, tekne yapım malzemeleri, tekne aksesuvarları, hediyelik eşyalar, su sporları malzemeleri ve tekne römorkları da sergileniyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, açılış konuşmasında bu fuarın deniz üstündeki ilk fuar olmasının dışında Kadıköy için bu alanda yeni bir ufuk açtığını belirtti. Öztürk ‘‘İstanbul'un Avrupa Yakası'na daha çok önem veriliyor, organizasyonların çoğu orada yapılıyor. Bu fuar aynı zamanda Kadıköy Yakası'nda açılan ilk fuar olma özelliğini de taşıyor’’ dedi.

Fuara kredi desteği

NTSR Fuarcılık şirketi tarafından, Setur Kalamış Marina'daki 3 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarın ana sponsoru Osmanlı Bankası ise denize ve teknelere gönül verenler için bir kampanya başlattı. NTSR Fuarcılıkla üç yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalayan Osmanlı Bankası tekne almak isteyenlere ‘‘Tekne Kredisi’’ veriyor. Tekne kredisinin vadesi üç aydan 36 aya kadar değişiyor ve Türk Lirası ya da dövize endeksli olarak kullanılabiliyor. Ödemeler aylık eşit taksitlerde olabileceği gibi, sizin tercihinize göre belirlenecek özel ödeme planı da yapılabiliyor. Faiz oranları ise günün ekonomik koşullarına göre belirlenecek. Ayrıca satın alınan tekne sigortalanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!