Johansson tek filmde en çok kazanan aktris oldu

Güncelleme Tarihi:

Johansson tek filmde en çok kazanan aktris oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 00:00

Hollywood’un film başına en çok para kazanan aktrisi Scarlett Johansson oldu. ‘Avengers 2’ filminde rol alan Johansson, filmden elde ettiği 20 milyon dolarlık geliriyle bir filmden en çok para kazanan aktris oldu.

Haberin Devamı

Fantastik film serisi Avengers’ın (Yenilmezler) devam filminde ‘Kara Dul’ (Black Widow) karaterini canlandıran 27 yaşınaki yıldız oyuncu, sinema dünyasının bir diğer yıldız ismi Angelina Jolie’yi geride bıraktı. The Tourist filminden elde ettiği 18.9 milyon dolarlık geliriyle bir filmden en fazla kazanan ikinci isim olan Jolie’yi, Sandra Bullock takip etti. Bullock, The Blind Side filmindeki rolüyle 15.9 milyon dolar kazandı.

Scarlett Johansson’un, önümüzdeki yıl da en çok kazanan aktris olması bekleniyor. Avengers serisinin üçüncü filminde de oynaması için teklif götürülen Johansson’un, izleyiciler tarafından hem oyunculuğu hem de görselliği ile tam puan aldığı belirtiliyor. Seyirciden gelen talep üzerine yapımcıların Johansson ile masaya oturduğu ifade edilirken, Avengers’ın baş rol oyuncularından Robert Downey Jr, Chris Hemsworth ve Jeremy Renner’ın önümüzdeki yıl yüzde 50 daha fazla para kazanacağı kaydedildi. Johansson için de benzer bir durumun söz konusu olması halinde, yıldız oyuncunun listedeki yerini koruması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!