İtalya mermer fuarında demokrasi mesajı

Güncelleme Tarihi:

İtalya mermer fuarında demokrasi mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 15:09

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, maden ve doğal taş sektörünün en önemli fuarlarından MARMOMACC’da Türk doğal taşlarını tanıtmanın yanı sıra, üç dilde hazırlattıkları afişlerle demokrasimizin de dimdik ayakta olduğu mesajını verdi.

Haberin Devamı

İtalya’nın Verona Şehrinde düzenlenen fuar bu yıl 51. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara toplamda 176 Türk firması stantlarını açtı.

Fuarın dikkat çeken bir yönü de İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından hazırlanan ayaklı afişler oldu. Türkçe, İngilizce ve İtalyanca olarak hazırlanan bu afişlerde darbe sürecinde yaşanan olaylar ve Türk halkının demokrasiye olan bağlılığı ifade edildi.

Yurt dışında düzenlenen fuarların ülke tanıtımımız için çok önemli mecralar olduğunu söyleyen İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, bu fuarlara katılan tüm ihracatçı birliklerinin fuar fırsatını ülkemizin ve demokrasimizin tanıtımı için kullanması gerektiğini söyledi.

Fuar stantlarını İstanbul Maden İhracatçıları Birliği başkan Ali Kahyaoğlu ve İMMİB Genel Sekreteri Armağan Vurdu ile birlikte ziyaret eden Milano Başkonsolosu Hami Aksoy ve Milano Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Emre Orhan Özteli Türk katılımcılara başarılar diledi.

 

BAKMADAN GEÇME!