Bollywood yıldızı ISVEA’nın Hindistan’daki yüzü oldu

Güncelleme Tarihi:

Bollywood yıldızı ISVEA’nın Hindistan’daki yüzü oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 14:14

İtalya’nın ünlü markalarından ISVEA’nın Hindistan’daki marka yüzü ünlü Bollywood yıldızı Sonam Kapoor oldu. 

Haberin Devamı

54 yıllık köklü bir geçmişe sahip İtalyan ISVEA ve Hindistan’ın en büyük seramik üreticilerinden CERA, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde İstanbul’da stratejik işbirliği anlaşması imzalamışlardı.

Hindistan pazarından gelen yoğun ilgi ve talep sonrası aralarındaki işbirliğini bir adım daha ileriye taşıyarak ‘münhasır distribütörlük’ anlaşması imzalayan ISVEA, CERA'nın Hindistan’daki marka yüzü ünlü Bollywood yıldızı Sonam Kapoor tarafından tanıtılacak.

ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Sonam Kapoor, Hindistan’ın en önemli yıldızlarından biri. Bu güne kadar 20'den fazla filmde başrol oynayan Kapoor'un son filmi “Battle for Bittora” nın gösterime girmesi ile yıldızın kariyerine büyük bir başarı daha eklenecek. Böylesine büyük başarılara imza atan Kapoor'un, kariyeri ve duruşuyla ISVEA'yı tanıtacak olması bizim için mutluluk verici. CERA ve Sonam Kapoor ile birlikte çok güzel ve heyecan verici projelere imza atıyor olacağız. Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda CERA ile olan iş birliğimiz sayesinde yüksek bir pazar payı hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar 20 showroom açacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!