İşletmelere özel tahsilat uygulaması

Güncelleme Tarihi:

İşletmelere özel tahsilat uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 07:00

Vakıfbank, kısa süre önce devreye aldığı ödeme ve tahsilat ekosistemi Vinov kapsamında, işletmelerin kendi alacaklarını yönetebilecekleri ve tahsilatlarını gerçekleştirecekleri Vinov İşyeri uygulamasını hizmete sundu.

Haberin Devamı

Uygulamanın, toptan ve perakende satış yapan, bayilik/mağaza ağına sahip işletmeler başta olmak üzere tahsilat gerçekleştirmek isteyen her büyüklükte işletme ve kuruma yönelik olduğu belirtildi.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Şimşek, yeni uygulamaya ilişkin değerlendirmesinde, “Günümüzde yaygın bayi, müşteri, şube ağına sahip işletmeler için tahsilat güvencesi ve tahsilatlarını sağlıklı vade yapısında yönetebilme ihtiyacı en kritik konular arasında yer alıyor. İlk etapta borçlu tarafından yürütülen bir süreç üzerinden işleyen sistemi 360 derece kullanıma açmak amacıyla akışın alıcı tarafından başlatılmasına imkân veren ve tahsilat ürünü niteliği taşıyan Vinov İşyeri uygulamasını devreye aldık. Vinov İşyeri uygulamasından yararlanmak için işletmelerin herhangi bir donanıma ihtiyacı bulunmuyor. Sadece kullanıcı adı ve şifre ile erişim sağlanan bir web portali olarak tasarlanan Vinov İşyeri, VakıfBank’ın en yeni tahsilat kanalı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!