İş dünyası yılbaşı tatiline başladı

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası yılbaşı tatiline başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ekonomik kriz, siyasi belirsizlik ve İtalya ile Türkiye arasında patlak veren ‘Apo’ krizi nedeniyle stresli ve yoğun bir yıl geçiren Türk iş dünyası, yılbaşı tatiline erken başladı. Birçok işadamı hafta başından itibaren yılbaşı tatiline çıktı. İşadamları yılbaşı tatilini geçirmek için bu yıl çoğunlukla yurtdışını tercih etti. Yılbaşı tatili için Türk iş adamlarının bu yılki gözde ülkesi Amerika oldu.

Aralarında Türkiye Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan ile TÜSİAD üyesi ve Tekfen Holding patronlarından Feyyaz Berker yılbaşı tatilini geçirmek için Güney Amerika'ya gitti. TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ise geçen hafta sonu eşiyle birlikte Washington'a uçtu. Ocak ayının ilk haftasında Türkiye'ye dönecek olan Eczacıbaşı aynı zamanda, yabancı ortaklarıyla birlikte yeni projelerle ilgili olarak görüşmeler yapacak.

SABANCI NICE'DE

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı ise her yıl olduğu gibi bu yıl da, yılbaşı tatilini Güney Fransa'nın Nice kentinde geçiriyor. Sabancı, bir yılın yorgunluğunu tatilde dinlenerek atarken, yeni yılı Nice'deki evinde karşılayacak. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk, Tekfen Holding patronlarından Nihat Gökyiğit, Alarko'nun iki patronu İshak Alaton ve Üzeyir Garih, Arat Tekstil'in sahibi Hasan Arat henüz tatile çıkmadı. Yılbaşı programlarını tam olarak netleştirmeyen bu iş adamları muhtemelen yılbaşını Türkiye'de ve evlerinde geçirecek. TÜGİAD Başkanı Hamdi Akın ise yeni yılı Bursa Uludağ'daki kendine ait otelde karşılayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!