İhracatla büyümeye devam

Güncelleme Tarihi:

İhracatla büyümeye devam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 07:00

‘Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021’ listesinde yer alan Maysan Mando’nun, OİB’in düzenlediği İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde de ‘Bronz İhracatçı’ ödülünü aldığını kaydeden Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, “Her geçen gün hem ihracatımızı arttırıyor hem de buna bağlı olarak büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Hem Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı arasında yer almaktan hem de OİB İhracatın Şampiyonları Ödül Töreninde ‘Bronz İhracatçı’ ödülüne layık görülmekten dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşadıklarını ifade eden Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, “Maysan Mando olarak, sürdürülebilir büyüme hedefimiz çerçevesinde, ihracat pazarlarındaki yayılımımızı artırmaya devam ediyoruz. Otomotiv sektöründe ilk 1000 ihracatçı içerisinde 79. sıradayız. Özellikle son 2 yılda gerçekleşen konjonktürel değişimler ve bunların getirdiği tedarik zinciri kırılmaları sebebiyle ülkemize, şirketimizin de dahil olduğu otomotiv tedarik sanayimize ve ürünlerimize, ihracat pazarlarındaki ilginin her geçen gün daha da arttığını görüyoruz” dedi.

İhracatla büyümeye devam

YENİ PAZARLAR

Haberin Devamı

Şirket olarak fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek ihracat pazarlarından pek çok yeni OEM projesini ve bağımsız yedek parça müşterisini portföylerine kattıklarını belirten Tülay Hacıoğlu Şengül, “Buna ilave olarak, güçlü konumumuzla yurtiçi OEM ve bağımsız yedek parça pazarına satışlarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Her geçen gün hem ihracatımızı arttırıyor hem de buna bağlı olarak büyümeye devam ediyoruz. Büyüme odağıyla hem şirketimizin hem de ülkemizin ihracat artışını desteklemek istiyoruz. Dünya genelinde bulunduğumuz pazarlarda daha fazla yayılım sağlayabilmek, yeni pazarlara girmek ve Maysan Mando markamızın müşteriler tarafından daha çok deneyimlenmesini sağlamak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bunun için de yoğun şekilde iş geliştirme faaliyetlerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Maysan Mando’nun ürün gamında, binek ve hafif ticari araçlar, otobüs ve kamyonun yanı sıra, demiryolları ve askeri uygulamalara yönelik amortisör yelpazesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!