hurriyet.com.tr değişti Mumay: Bu sadece bir başlangıç

Güncelleme Tarihi:

hurriyet.com.tr değişti  Mumay: Bu sadece bir başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2013 01:15

Türkiye’de dijital yayıncılığın öncüsü ‘hurriyet.com.tr’nin yeni tasarımı dün yayına girdi.

Haberin Devamı

1997’de Hürriyet Gazetecilik’in ilk kez yayına aldığı hurriyet.com.tr haber sitesi bugün günde 2 milyonu aşkın ziyaretçisi ile hem Türkiye’nin hem de kıta Avrupasının en büyük haber sitesi. Hürriyet dijital ürün geliştirme ve yazılım ekibinin 6 ayı aşkın çalışması sonucunda hayata geçen yeni tasarım, kişiselleştirilmiş internetin ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden hazırlandı.

GÖRSELLİK ÖN PLANDA

‘Video’nun ve görsel içeriğin web sitesi tasarımlarında çok daha fazla ön plana çıktığı günümüz trendlerine uygun olarak şekillendirilen yeni hurriyet.com.tr, ferah görüntüsü ile reklam alanlarını içerikten
daha iyi ayıran ve belirginleştiren bir tasarımı okuyucusunun beğenisine sundu.
Yeni Hürriyet’in tasarımındaki en önemli özelliklerden biri de sosyal ağların aşağıya doğru kayan “feed” mantığının ana sayfaya entegre edilmiş olması. Böylelikle okurun sadece manşet alanına odaklanmasından çok sitenin genelindeki birçok kategorideki habere ana sayfadan erişmesi hedefleniyor. Okuyucu yorumlarının da bu mantıkla yeniden tasarlanarak yayına alındığı sitede, okuyucunun görüşlerinin daha görünür kılınması ve kullanıcının ürettiği içeriğin daha net görülmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

Bu sadece bir başlangıç

Hürriyet WEB Koordinatörü Bülent Mumay, “Yeni tasarımımız, Türkiye’nin açılış sayfası olarak sadece bir başlangıç. Önümüzdeki dönemde bir haber portalı için bir ilk olacak projemizle, internet dünyasında epey ses getirecek adımlar atacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!