Hotiç Ayakkabı'ya 1 yıllık kesin süre verildi

Güncelleme Tarihi:

Hotiç Ayakkabıya 1 yıllık kesin süre verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 15:00

Geçen Eylül ayında konkordato talep eden Hotiç Ayakkabı San. AŞ.'nin bugün görülen duruşmasında, şirkete 1 yıllık kesin süre verilmesine karar verildi. Onlarca alacaklı şirket avukatının katıldığı duruşmada, avukatların bir kısmı, şirket hakkında iflas kararı verilmesini talep etti. Bazı alacaklı vekilleri ise, mal kaçırma iddiasını gündeme taşıdı. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE ayakkabı sektörünün önde gelen oyuncularından Hotiç'in İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesinde görülen davada önemli bir karar alındı. Duruşmaya, onlarca avukat katıldı. Kalabalık nedeni ile avukatlar, duruşma salonuna gruplar halinde alındı. Duruşmaya, taraf avukatları yanı sıra şirketin konkordato komiserleri İcra İflas Hukukçusu Doç. Dr. Serdar Kale, Mali Müşavirler İrfan Demirci ve Ali İnce'nin imzasını taşıyan rapor dosyaya sunuldu.

BİR YILLIK KESİN SÜRE VERİLDİ
Mahkeme, tarafların taleplerini aldıktan sonra kararını verdi. Mahkeme, şirkete yönelik 1 yıllık kesin süre verdi. Mahkeme kararında ayrıca, her bir konkordato komiserine ise 15'er bin TL ücret ödenmesine karar verdi.

BORÇ 250 MİLYON TL
Mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep eden Hotiç'in 250 milyon TL seviyesinde borcu bulunuyor.

 

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!