Hemen teslim daireler

Güncelleme Tarihi:

Hemen teslim daireler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 01:36

BTC İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Lemuria projesinde yaşam başladı.

Haberin Devamı

6 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 187 konut ve 41 mağaza yer alıyor. 6,7 ve 8 katlı blokların yer aldığı projde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Projede yaşamın bedeli 89 bin TL’den başlıyor, 240 bin TL’ye kadar yükseliyor. Balkonlu daireleri ile öne çıkan projede kapalı havuz, jakuzi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu ve çocuk klübü gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Halkalı’da son 4 ay

İNANLAR’ın Halkalı-Atakent’te yükselen Terrace Tema projesi 4 ay sonraki teslime hazırlanıyor. 416 dairelik projede yer alan iki kulesinin de dış cephe inşası tamamlandı. Projede büyüklükleri 90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişen ve tamamı 3.40 metre tavan yüksekliğine sahip 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Deniz ve göl manzarası ile dikkat çeken Terrace Tema, Atatürk Olimpiyat Stadı, Marmara Üniversitesi Kampüsü ve Arena Park başta olmak üzere birçok merkeze birkaç dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Haberin Devamı

72 ay faiz yok

EMİNEVİM imzalı 5YÜZ60 Kurtköy projesinde 72 ay faizsiz taksitlendirme yapılıyor. Ekim ayında satışa sunulan 560 konutluk proje yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerine kuruluyor ve yüzde 80’i yeşile ayrılıyor. 3 blokta yükselen projede 44 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen daire seçenekleri yer alıyor. Projede, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, açık spor ve yürüyüş alanları, fitness salonları, yüzme havuzları, kreş ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Kurtköy’deki proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na yürüme mesafesinde olmasıyla öne çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!