Havada Ramazan rekabeti

Güncelleme Tarihi:

Havada Ramazan rekabeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2008 10:29

Haberin Devamı

PEGASUS

Pegasus Havayolları, ramazana özel indirim kampanyası başlattı.

Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında yolcuların 8-26 Eylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, yolcuların, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van'a yapılacak uçuşlarda, dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir'den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih'e yapılacak karşılıklı seferlerde kampanyadan yaralanabilecekleri bildirildi.

Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen yolcuların bilet rezervasyonlarını en geç 172 saat öncesinden yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada, yüzde 25 indirimin, vergiler dışındaki ücret üzerinden yapıldığı ifade edildi.
Kampanyanın bilet satışlarının 25 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı da belirtildi.

SUNEXPRESS

Haberin Devamı

SunExpress biletleri, Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 6, Maximum sahiplerine ise 5 taksitte satılacak.

SunExpress’in Aralık 2007’de başlattığı, yolcularına uçuş başına 1 puan veren, her 5 puan için bir tek yön bileti armağan eden “5’i 1 Yerde” kampanyası kapsamında, Ramazan’da yapılacak her uçuş, 2 puan kazandıracak, aileyle uçuşlarda 1 kişi bedava uçacak Ayrıca Ramazan döneminde SunExpress ile birlikte seyahat eden her 10 kişiye, 1 kişilik bilet armağan edilecek.

THY

Türk Hava Yollarının (THY) yıl boyunca devam eden “111 euroya Avrupa” ve geçen ay başlatılan “333 euroya dünyanın diğer ucuna” kampanyalarının eylül ayı uçuş noktaları belirlendi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz kış, düşük yoğun sezon ayrımı olmaksızın her hafta yenilenen kampanya kapsamında yolcuların dış hat uçuş noktalarına vergiler hariç ekonomi sınıfta Avrupa'ya 111 avroya, business sınıfta ise 333 euroya, Amerika, Çin, Bangkok ve Seul'e de ekonomi sınıfta 333 euroya gidiş dönüş bilet alabileceği bildirildi.

Açıklamada, kampanya kapsamında 1-7 Eylül tarihleri arasında Muscat, Kahire, Priştina ve Pekin/Şangay'a, 8-14 Eylül tarihleri arasında Abudabi, Rostov, Riyad ve Bangkok'a, 15-21 Eylül tarihleri arasında Dubai, Strazburg, Barselona ve Şikago'ya, 22-30 Eylül tarihleri arasında da Kuveyt, Atina, Simferopol ve Seul'e promosyonel fiyatlarla uçulabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, promosyonda, Ankara ve İzmir'den yapılacak seyahatlerde, belirlenen ücretlere 50, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan Havaalanı'ndan yapılacak seyahatlerde ise 80 euro ekleneceği kaydedildi.

TUNUS SEFERLERİ ARTIYOR

Açıklamada, THY'nin yoğun talep gören hatlardaki sefer sayılarını artırdığı belirtilerek, bu çerçevede haftada 4 kez yapılan Tunus seferlerinin 6 Eylülden itibaren haftada 5 sefer olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

Buna göre, İstanbul'dan pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 10.30'da kalkacak uçak, saat 12.20'de Tunus'a varacak.

Tunus'tan aynı günler saat 13.20'de kalkacak uçak, saat 17.00'de İstanbul'da olacak.

ATLASJET

Haberin Devamı

Atlasjet, Jetmil  kart sahiplerine  fırsatlar  sunmaya  devam ediyor.

Atlasjet Havayolları, şimdi de Ramazan ayına ait özel avantajlarla, Jetmil kart sahiplerine  daha fazla Jetmil puan sunuyor.

Jetmil Kart sahipleri, 01 Eylül-29 Eylül  tarihleri arasında, Ramazan ayı boyunca istedikleri noktaya uçtukları  takdirde 375 Jetmil yerine tam  500 Jetmil kazanacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!