Havada karada sevgililer günü indirimi

Güncelleme Tarihi:

Havada karada sevgililer günü indirimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2010 11:54

14 Şubat Sevgililer Günü'ne bir hafta kala hemen her sektörde indirim yarışı başladı.

Firmalar, durgun geçen kış döneminde 14 Şubat Sevgililer Günü'yle satışları artırmak istiyor. Hava yolu taşımacılığından bankalara, kuyumculardan çiçekçilere, mobilyadan giyime, gıdadan teknolojiye kadar hemen her sektörde Sevgililer Günü rekabeti yaşanıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle en fazla hareketliliğin yaşandığı pırlanta ve altın sektöründe rekabet hızlanırken, bir çok firma kampanyalarla çiftlerin ilgisini çekmeye çalışıyor.

Atasay Kuyumculuk, 14 Şubat Sevgililer Günü için Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazalarından alışveriş yapanlara, özel olarak hazırlanan “pırlanta kalpli melek kolye” hediye ediyor. Eşine veya sevgilisine alacağı hediyeyi Atasay'dan seçen herkes, alt limit gözetilmeksizin Atasay'ın Sevgililer Günü hediyesine sahip olabiliyor.

Jival de sevgililer için özel ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor. Tektaş yüzük fiyatları 129 liradan başlayan Jival'de, peşin fiyatına 12 taksit imkanı bulunuyor.

Sevgileri Günü'ne özel 12 taksit imkanı sunan Altınbaş ve Goldaş'ın yanı sıra neredeyse sektördeki her firma, müşterilerine indirimler ve uygun taksit seçenekleri sunuyor.

BANKALARIN KAMPANYALARI

Sevgililer Günü'ndeki kampanya yarışına katılan bankalardan Garanti Bankası, Bonus Card ve Bonus üyesi iş yerlerinden 1-10 Şubat 2010 tarihleri arasında kazanılan bonusları, 14 Şubat'ta 10 kat değerli olarak kullanma imkanı tanıyor. Banka, giyim ve kozmetik alışverişinde artı 2 taksit ve 2 ay erteleme imkanı da sunuyor.

Akbank ise “14. ol aşkını doya doya söyle” sloganıyla duyurduğu kampanyayla bireysel internet şubesi veya cep şubesinden 9 Şubat'a kadar işlem yapan her 14. kişiye, 14 Şubat'ta 250 kontör ya da 75 dakika ücretsiz konuşma hakkı veriyor.

Bank Asya, 5-14 Şubat 2010 tarihleri arasında kampanya dahilindeki anlaşmalı üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerde artı 4 taksit fırsatı, Deniz Bank ise, “Deniz'de aşk başkadır” sloganıyla duyurduğu kampanya kapsamında müşterilerine uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı tanıyor.

HAVA YOLU ŞİRKETLERİ

Türk Hava Yolları (THY), Sevgililer Günü kampanyası çerçevesinde, 9-14 Şubat tarihleri arasında yurt dışı seyahatlerinde bir bilet alan yolculara, ikinci bileti bir avroya satıyor.

Kampanya kapsamında İstanbul'dan Avrupa, Türk cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika uçuş noktalarına ekonomi sınıfta gidiş-dönüş bileti almak isteyen yolcular, vergiler hariç ekonomi sınıfında 199 avro, business classta 499 avro, birlikte seyahat edecek ikinci kişiler ise bir avro ücret ödeyerek seyahat edebilecek.

Pegasus hava yolu şirketi de, sevenleri mutluluktan uçuracak bir kampanya hazırladı. Çift kişilik biletlerini 27 Ocak-13 Şubat tarihlerinde alan ve 11-15 Şubat tarihlerinde iki kişi seyahat eden yolculardan ikinci kişi, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda yüzde 50 indirimle uçma fırsatı yakalıyor.

TEKNOLOJİ MARKETLER

Cep telefonundan LCD televizyona, fotoğraf makinesinden kameraya, saç maşasından tıraş makinesine kadar bir çok ürün çeşidinde indirim seçenekleri sunulan teknoloji marketlerde de Sevgililer Günü hareketliliği göze çarpıyor.

Tekonasa, tüm Nokia cep telefonlarında yüzde 10 indirim fırsatı, ya da iki adet Nokia cep telefonu alan çiftlere ikincisinde yüzde 30 daha az ödeme seçeneği sunuyor.

Sevgililer Günü'nde alternatif hediye seçenekleriyle dikkat çeken Vestel de kablosuz hoparlör seti, çalar saatli radyo, alarmlı saat gibi ürünlerle çiftlere farklı hediye imkanları sunuyor.

DİĞERLERİ

Marks&Spencer, “Almayana aşk olsun” kampanyasıyla tek seferde yapılan 250 liralık alışverişler için 4-14 Şubat tarihlerinde 50 lira hediye çeki verirken, Kiğılı ise sweat shirt ve kanvas pantolonu 79, gömlek ve kanvas pantolonu 84 liraya satıyor.

Sheraton Çeşme, Sevgililer Günü için açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 185 lira olan “2 kişi kal 1 kişi öde” kampanyasıyla müşteri çekmeye çalışıyor.

Praktiker, bu özel gün için orkideyi 14.99 liradan, Bellona ise uyku setlerini 89 liradan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Sevgiler Günü nedeniyle çiçekçilerden ve restoranlara hemen her sektörde çeşitli kampanyalar yapılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!