Esnaf destek kredisi başvuru şartları nedir? Halkbank esnaf destek kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Esnaf destek kredisi başvuru şartları nedir Halkbank esnaf destek kredisi başvurusu nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2020 11:35

Halkbank esnaf destek kredisi başvuruları araştırılan konular arasında yerini aldı. Halkbank esnaf destek kredisi başvuru şartları nelerdir? Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesinin amaçlandığı Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında Halkbank'ın sunduğu esnaf destek paketi, paketin açıklandığı tarihe kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan tüm esnafa veriliyor. İşte başvuru ekranı…

Haberin Devamı

Halkbank esnaf destek kredisi başvuruları devam ediyor. Banka mart ayında yaptığı açıklamada, bugüne kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25 bin lira nakit kredi ve 25 bin lira ticari kart desteği vereceğini açıkladı. Peki Halkbank esnaf destek kredisi başvuru şartları nelerdir?

HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Halkbank esnaf kredisi başvurularını aşağıdaki link üzerinden doldurabilirsiniz. Bu adımın ardından bankanın Müşteri İlişkileri Yöneticisi kredi talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçecek.

BAŞVURU EKRANI-TIKLAYINIZ

Destek paketi ile devletin kamu sağlığını ve ekonomik istikrarı eşgüdümlü korumak üzere salgına karşı kararlılıkla yürüttüğü mücadelenin bir parçası olunması amaçlanmakta olup paket kapsamında İşletme Kredisi ve Paraf Esnaf Kart ürünleri sunulmaktadır.

Haberin Devamı

Esnaf destek kredisi başvuru şartları nedir Halkbank esnaf destek kredisi başvurusu nasıl yapılır

HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Pakete başvurmak için kurumlar vergi beyannamesi ve işletme hesap özeti de talep edilmiyor. Kredi notu 1300 olanlar krediden kolaylıkla faydalanabilecek. Tek şart esnaf ve sanatkar odalarına üye olmak.

Halkbank'tan yapılan açıklamada, Halkbank tarafından koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede esnaf ve sanatkarların faaliyetlerine destek olmak amacıyla geliştirilen Esnaf Destek Paketi kapsamında gerçekleştirilen İşletme Kredisi kullandırımlarının, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) kefaletiyle kullandırılmış kredi bakiyesi bulunmayan esnaf ve sanatkarlara banka tarafından doğrudan kullandırım şeklinde uygulandığı bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!