Haciz geldi salon boşaldı üyeler ortada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Haciz geldi salon boşaldı üyeler ortada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 15:52

İstanbul Bayrampaşa’da bulunan bir AVM’deki 2 bin 500 üyeli spor salonu kepenk kapattı. Üyeler salona gittiklerinde icra müdürlüğünün “Bu işyeri tahliye edilmiştir” yazısı ile şoke oldu. Konu ile ilgili ulaşmaya çalıştığımız işletme sahiplerine ise ulaşılamadı.

Haberin Devamı

10 GÜN ÖNCE KAPANDI

Geçen yıl iflasına karar verilen Jatomi’den sonra bu kez, I'm Fit Fitness Club Spor Ve Yaşam Kulübü üyelerini ortada bıraktı. 2 bin 500 üyesi bulunan ve 2 yıldır

Haciz geldi salon boşaldı üyeler ortada kaldı
 faaliyette olan merkez 10 gün kadar önce kapandı.

Üyeler, salona gittiklerinde İstanbul İcra Müdürlüğü’nün ‘Haciz kararı gereği bu işyeri tahliye edilmiştir’ yazısı ile şoke oldu. Hürriyet Dünyası’nın edindiği bilgilere göre, söz konusu salonun bir yıldan beri ödenmeyen kira, su, elektrik borçlarının da ödenmediği kaydedildi. 

İşletmeci Rob Spor ve Emlak Hizmetleri Limited şirketine yönelik çok sayıda icra takibinin olduğu öğrenildi.

MAĞDURLAR ORTADA KALDI

Haberin Devamı

Bayrampaşa’daki bir AVM’de bunan dev salonun telefonlarına ise ulaşılamıyor. Konu ile ilgili Hürriyet'e ulaşan mağdurlardan bazıları şunları kaydetti: “2500 üyesi bulunan tam 2 yıldır faaliyeti sürdüren, I'm Fit Fitness Club Spor Ve Yaşam Kulübü 17 Şubat 2018 tarihinde faaliyette bulunduğu AVM icra yolu ile tahliye edilmiş. Yaklaşık 10 günden beridir de, üyelerine olumlu veya olumsuz kesin bir cevap vermemekte… Üyeler, yetkililerden açıklama bekliyor muhatap bulamıyoruz.”

YILLIK ÜYELİK 1400 LİRA

Edinilen bilgilere göre, üyeler, yıllık üyelik için 1100-1400 TL, 6 aylık üyelik için ise 600-800 TL arasında ödeme yaptı. 

Bu arada, daha önce başka firmalar nedeni ile benzer mağduriyet yaşayan kişilerden ödemeyi kredi kartı üzerinden yapanlar, hizmet almadıkları döneme ilişkin parayı ilgili bankadan alabildi. 


Haciz geldi salon boşaldı üyeler ortada kaldı

Salona giden üyeler, icra müdürlüğünün bu yazısı ile karşılaştı. 



Haciz geldi salon boşaldı üyeler ortada kaldı

2 bin 500 üyesi olduğu belirtilen salonun 2 yıldan bu yana faaliyet gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!