Goldexco.in’de de işlemler durdu

Güncelleme Tarihi:

Goldexco.in’de de işlemler durdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2021 07:00

Kripto para piyasası son günlerde en yoğun dönemini yaşıyor. Thodex dolandırıcılığının ardından yaşanan Vebitcoin skandalı sonrası yeni bir gelişme kullanıcıları tedirgin etti. Endişe veren gelişme bu kez Goldexco.in’den geldi. Ön satışı gerçekleştirilen GLDX Token için alım satım işlemleri durduruldu. Kullanıcılar paralarını geri alamazken, Goldexco.in konuyla ilgili internet sitesinde yayınladığı açıklamada, mükerrer işlemleri ve sistemsel problemleri neden göstererek giderici çalışmaların başlatıldığını ve herhangi bir kaybın söz konusu olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Goldexco.in’deki aksaklık önceki akşam başladı. Twitter hesabından yapılan açıklamada, “23 Nisan 2021 saat 19.20’de açılışını yaptığımız Gldx Token’in alım satımında siz değerli kullanıcılarımızın da şahit olduğu gibi sistemsel bir problem yaşanmıştır. Gece boyu yapılan incelemeler sonucunda bazı hesaplar da mükerrer işlemler tespit edilmiştir. Hem piyasa yapıcı hem de piyasa alıcı tarafında herhangi bir hak kaybına sebep olmamak için 23 Nisan 2021 saat 19.20’den itibaren yapılan tüm işlemler geri çevrilecektir. Bu işlemler sadece Gldx Token için yapılacaktır.

Diğer tüm alım satımlar aktiftir” dendi. Açıklamada kullanıcıların varlıklarının soğuk cüzdanda olduğu, herhangi bir kaybın söz konusu olmadığı belirtilirken devamında “Dileyen kullanıcılarımızın talep etmeleri doğrultusunda yapmış oldukları yatırım miktarı taraflarına iade edilecektir. Sistemimiz de gerekli iyileştirmeler yapıldıktan sonra Gldx Token’in tekrar alım satıma açılacağını tüm kullanıcılarımıza bildiririz” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!