Girişimlere yakın takip

Güncelleme Tarihi:

Girişimlere yakın takip
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 14:58

İŞ Bankası, startup ekosistemini daha yakında takip edebilmek için girişimcilerin merkezlerinden biri haline gelen Kolektif House Levent’in 6 numaralı ofisinde yerini aldı.

Haberin Devamı

Bankanın İnovasyon Birimi tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Türkiye genelinde finans teknolojileri (fintech) başta olmak üzere her türlü startup ile yakın temas kurulması amaçlanıyor. Bankanın startuplar ile işbirliklerine verdiği öneme dikkat çeken İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, “Müşterilerimizin yol arkadaşı olma, yeni finansal teknolojilerden üst düzeyde yararlanarak uçtan uca ideal müşteri deneyimi yaşatma ve değer yaratma vizyonumuzla sürdürdüğümüz çalışmalarda startup’lar ile işbirliklerini oldukça önemsiyoruz.

Fintech ve startup’ları keşfetme, onlara rehberlik etme ve ortaklaşa çalışarak inovatif fikirleri müşterilerimizin hayatına değer yaratacak çözümler haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Kolektif House bünyesinde yerimizi aldık ve startup’lar ile daha yakın temas halinde çalışıyoruz. Kolektif House’daki faaliyetlerimizi yeni oluşumlarla daha da genişleteceğiz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!