Girişimciler için yeni bir dergi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Girişimciler için yeni bir dergi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2014 10:36

Türkiye’de yükselen girişimcilik ruhu yeni dergi yarattı… Doğan Dergi Grubu bünyesinde yayınlanan Start Up dergisinin ilk sayısı çıktı.

Haberin Devamı

Capital, CEO Life ve Ekonomist dergilerinin yayın direktörü M. Rauf Ateş yönetiminde yayınlanan Start Up dergisi başlangıçta 3 ayda bir yayınlanmayı hedefliyor.

“Startup dünyasının bir parçası” olmayı hedefleyen dergide başarı öykülerinden melek yatırımcılara, girişimcilerin yaşadığı zorluklardan liseli girişimciye kadar çok geniş bir konu başlığına yer veriliyor.

Derginin Yayın Direktörü M.Rauf Ateş, “StartUp’ı yayına hazırlamadan önce 6 aya yakın bir süre görüşmeler yaptım. Yurtiçi ve yurtdışından onlarca girişimci, melek yatırımcı, bankacı ve danışman ile görüştüm. Bizim tarafımızdan oluşturulmuş değil, eko sistemin önemli oyuncularının katılımıyla yaratılmış bir konsept ortaya çıkardık. Bu derginin en önemli tarafı ise gerçek anlamda ortak yaratılıyor olmasıdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Startup dergide Hasan Aslanoba, Sina Afra, Demet Mutlu, Babür Özden, İhsan Elgin, Baybars Altuntaş gibi yazarlar da yer alıyor. Ayrıca, kendi sesini duyurmak isteyen girişimciler için Startup&Arena adlı bölüm de ayrıldı. Burada girişimcilerin yazılarına yer veriliyor. Startup dergi yakında digital platformlardaki yerini de alacak.

Girişimciler için yeni bir dergi geliyor



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!