Girişimciler için kurumsal birlik

Güncelleme Tarihi:

Girişimciler için kurumsal birlik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 21:03

Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu kuruldu. Platformun danışma kurulunda İş Bankası CEO’su Adnan Bali, Borusan Grubu CEO’su Agah Uğur, GE Türkiye CEO’su Canan Özsoy ve Bankalararası Kart Merkezi CEO’su Soner Canko yer aldı

Haberin Devamı

Platformun, kurumların üst düzey yöneticilerini bir araya getirip bu kurumların girişimcilik yetkinliklerini geliştirmesi bekleniyor. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, tanıtım toplantısında Türkiye’nin sıcak, kısa vadeli gündemlerinin olduğu bir dönemde girişimcilik gibi orta ve uzun dönemde çok önemli sonuçlar ortaya çıkarabilecek bir girişime başladıklarını dile getirerek “Hatta kısa dönemin de sorunlarını çözebilecek bir yaklaşımın bu zamanlamayla olmasını biraz paradigma değiştirici de olduğu için son derece olumlu buluyorum. İş modellerimizin sürekli çalışır olmasını sağlayacak ve farklı iş birliklerini mümkün kılacak iş birliklerine ihtiyacımız var” dedi.

DESTEK OLACAK
Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu Danışma Kurulu Üyesi Borusan Grubu CEO’su Agah Uğur da platformun kurumların birbirinden öğrenmesine, girişimcilik ekosistemimizin ve iş birliklerinin büyümesine ve aynı zamanda Türk şirketlerinin global anlamda rekabetçi kalmasına destek olacağına inandığını kaydetti. GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Özsoy da artık inovasyonun itici gününün çok uluslu şirketler ve büyük şirketler olduğunu belirterek bu platformun da bu yönde destek sağlayacağını kaydetti. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Soner Canko, “Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu ile bu dönüşümden faydalanacak kurumların artmasını ve girişimcilik ekosisteminin hızla gelişmesini gönülden diliyorum” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!