Gençlere hibe ve mentorluk desteği

Güncelleme Tarihi:

Gençlere hibe ve mentorluk desteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2021 07:00

Gıda sektörünün bilinen markalarından Eti ‘Sen Gençsin, Güç Sensin’ projesiyle hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençlere destek oluyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle 2019’dan bu yana yürütülen projeyle bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç belirlendi.

Haberin Devamı

Jüri üyeleri bin 176 başvuruyu değerlendirerek, mentorluk ve hibe desteği sağlanacak gençleri seçti. Eti İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, şunları söyledi: “Kurucumuz Firuz Kanatlı’nın çok genç yaşta kendi elleriyle çizdiği bir fabrika hayalinden doğan Eti; bugün 7 bini aşkın çalışan, 9 üretim tesisi, 50 marka ve 300’den fazla ürünle dünyanın dört bir yanında insanların hayatına dokunuyor. Hayal etmenin ne demek olduğunu ve hayallere ulaşmak için çok çalışmak gerektiğini bilen bir kurumsal kültürün mirasçılarıyız. Bugün sadece bizim ülkemizde değil, pek çok ülkede gençlerin hayallerini gerçekleştirme konusunda yeterli umuda sahip olmadıklarını görmekteyiz. Sen Gençsin, Güç Sensin Projesi ile gençlerin hayal kurmalarını sağlamayı ve hayallerini hayata geçirmeleri için fırsat sunmayı amaçlıyoruz.”

Haberin Devamı

'HAYALLERE ORTAK OLDUK'

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Betil ise, “Gençlerin hayallerine ve kendilerine güvenmeleri için kişisel eğitim, hibe ve mentorluk desteği sunmak şart. ‘Sen Gençsin, Güç Sensin’ projesi kapsamında 16 gencin hayallerine ortak olduk ve onlara bu desteği sağlamak için yola çıktık. Azim, cesaret ve kararlılıkla hayallerinin peşinden giden daha pek çok genci desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. Proje kapsamında, Bilim kategorisinde İTÜ ARI Teknokent Girişimcilik, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, kültür-sanat kategorisinde Sanatçı Yetkin Dikinciler, sosyal sorumluluk kategorisinde TOG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Betil ve spor kategorisinde Eski Milli Voleybolcu Neslihan Demir gençlere mentorluk desteği sunacaklar.

BAKMADAN GEÇME!