Gayrimenkulde en prestijli ödül

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkulde en prestijli ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:10

HÜRRİYET Dünyası gayrimenkul sektörünün en iyilerinin ödüllendireceği yarışma için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Şehre imza atan en iyi projelerin yarışacağı ‘Sign Of The City Awards’ta kazananlar 6 Kasım’da açıklanacak.

ALTIN Kelebek ve Kırmızı gibi prestijli ödülleriyle yıllardır adından söz ettiren Hürriyet Dünyası şimdi de gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarışacağı yeni bir ödülü hayata geçiriyor.

Gayrimenkulde en prestijli ödül
Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katacak, ‘şehre atılan imza’ anlamına gelen ‘Sign Of The City Awards’ yarışması önceki gün Hürriyet CEO’su Ahmet Özer’in ev sahipliğinde Rahmi Koç Müzesi’nde tanıtıldı. Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı bir etkinlikle tanıtılan yarışmanın, dünyaca ünlü sahne şovlarının da yer alacağı final gecesi, 6 Kasım’da Four Seasons Hotel’de gerçekleşecek.

SON BAŞVURU 15 EYLÜL

Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan etkinlikte yaptığı konuşmada gayrimenkul sektörünün Türk ekonomisi için önemine dikkat çekti. Tandoğan, inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek yarışmada, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden kabul edilen olan Mipim ile stratejik işbirliği yapılacağını dile getirdi. Yarışma detaylarını ise Hürriyet Reklam Grup Müdürü Onur Yılmaz paylaştı. Yarışmada mimar ve yazar Doğan Hasol önderdiğinde alanında uzman jüri üyelerinin bulunacağını belirten Yılmaz, “Uluslararası platformda önemli bir yere sahip Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve yüksek standartların belirlenmesine katkı sağlamak için bu yarışmayı planladık. Prestiji sorgulanmayan, ödüllerine saygı duyulan bir yarışma hedefliyoruz.
Gayrimenkulde en prestijli ödül
Yarışmanın başvuru ve değerlendirme aşamasında Ernst&Young danışmanlık şirketi ile çalışacağız. Amacımız bu yarışmayı her yıl gerçekleştirmek” dedi. 1 Ocak 2013 ve 15 Eylül 2014 tarihleri arasında tamamlanmış ya da proje aşamasında olan gayrimenkul projeleri aday olurken, aday projelerin ruhsat alma şartı bulunuyor. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 15 Eylül.

Haberin Devamı

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Sign Of The City Awards projesini sahiplenirken, gece sonunda başvuru formlarını doldurdu.

Haberin Devamı


Hangi ödüller verilecek

SİGN Of The City Awards’da 17 kategoride ödül dağıtılacak. Şirketler istedikleri tüm projelerde aday olurken, aynı proje için en fazla 3 dalda adaylık kabul edilecek. Yarışmada; en iyi rezidans, en iyi az katlı konut, en iyi çok katlı konut, en iyi müstakil konut, en iyi karma proje, en iyi AVM, en iyi ofis, en iyi sağlık projesi, en iyi eğitim projesi, en iyi sosyo-kültürel yapı, en iyi endüstriyel yapı, en yeşil bina, en iyi mimari tasarım, en iyi dönüşüm projesi, en iyi pazarlama projesi ve en iyi konsept mimari tasarım dallarında ödül verilecek. Projeler dışında ‘yılın fark yaratanı’ adıyla jüri tarafındna belirlenen bir isim de aynı gecede ödüllendirilecek. Hafele ve Daikin’ın sponsor olduğu yarışmaya aday olmak ve detaylı bilgi almak için www.signofthecity.com adresi ziyaret edilecek.

BAKMADAN GEÇME!