Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar? 2022 Garanti Bankası emekli promosyon ücreti

Güncelleme Tarihi:

Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022 Garanti Bankası emekli promosyon ücreti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 13:07

Garanti Bankası emekli promosyonu ile ilgili açıklamalar yakından takip ediliyor. Emekli maaşına yapılan zammın ardından promosyon ücretlerinde de artış gerçekleştirildi. Emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşıyabiliyorlar. Banka değişikliği e-devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Haberin Devamı

Emekli promosyon ücreti 2022 yılında yoğun ilgi görüyor. Garanti Bankası emekli promosyon ücretinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Emekli maaşı e-De E-devlet üzerinden 4/A, 4/B, 4/C statülerinden emekli olanlar banka ve adres değişikliği kısmından işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Garanti Bankası, maaşını taşıyanlara 5.000 TL’ye varan promosyon ödüyor. 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3.500 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4.250 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 5.000 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, emekli yakınlarını davet edenlere her bir yakını için 250 TL ödüyor. Emeklilere uygun faiz oranıyla kredi fırsatı da sunuyor.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

Banka değişikliğini e-devlet üzerinden yapabiliyorsunuz.

- E-devlet üzerinden 4/A, 4/B, 4/C statülerinden emekli olanlar banka ve adres değişikliği kısmından işlemlerini yapabiliyor.

- Banka değişikliğini de bankaların internet siteleri üzerinden yapabiliyorsunuz. Bankaların internet siteleri sizi yönlendiriyor.

- Banka geçişini e-devlet üzerinden yapmıyorsanız promosyonunu seçtiğiniz bankanın şubesine giderek de geçiş işleminizi yapabilirsiniz.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022 Garanti Bankası emekli promosyon ücreti

Müşterimiz değilseniz şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil'den müşterimiz olup, maaşınızı kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz.

Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla giderek kolayca banka değişikliği yapabilir.

Ayrıca şubeye gitmeden, e-Devlet’ten de banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!