G7 zirvesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kripto paraların seyri bu toplantıya göre değişecek

Güncelleme Tarihi:

G7 zirvesi ne zaman, saat kaçta yapılacak Kripto paraların seyri bu toplantıya göre değişecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 18:20

G7 zirvesi gündemin en önemli başlıkları arasında yer alıyor. Dünya ekonomisinde söz sahibi 7 büyük ülke başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan G7 zirvesinin en önemli konularından birisi ekonomi ve kripto para piyasası olacak. Kritik toplantıda, bir süre önce Merkez Bankaları aracılığıyla kripto para üretimi konusunda ortaya çıkan gündem ele alınacak. Finans liderlerinin yükselen piyasa borç sorunları ve dijital vergilendirme hususu da G7 zirvesinde öne çıkacak. Gözler şimdi toplantının saatinde. Peki, G7 zirvesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

G7 zirvesi kripto para piyasasının gündeminde yer almaya devam ediyor. 12 Şubat Cuma günü başlayacak olan toplantıda, kripto para birimlerinin son durumu ve vergilendirme hususu gözlemlenecek. Toplantıya G7 ülkesi olan Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada  katılım gösterecek. Peki, Bitcoin ve diğer alt coinleri yakından ilgilendiren G7 zirvesi saat kaçta başlayacak? İşte, o bilgiler

Toplantı 12 Şubat 2021'de İngiltere ev sahipliğinde gerçekleşecek. Toplantıya katılacak 7 ülke  Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada olacak.

G7 ZİRVESİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Online olarak gerçekleşecek olan G7 zirvesinin başlangıç saati hakkında herhangi bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!