Focus’dan çekici Sport Trend

Güncelleme Tarihi:

Focus’dan çekici Sport Trend
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

TÜRKİYE'de bir seferde en büyük otomobil yatırımını yapan Ford Otosan, Auto Show'a da hızlı giriyor. Ford Otosan, fuarda bütün 2000 modellerini sergiliyor. Ford standında en ilgi çeken model ise Focus ailesinin yeni modeli Sport Trend...

Ford Focus ürün gamına üç yeni model kattı. Ghia 1.6L sedan, Ghia 2.0L sedan ve sport Trend 2.0L 3 kapı hatcback. İki lüks ve bir spor modelle Focus ailesi genişlerken yeni bir motorda sunulmaya başladı. 2.0 L 130 beygir güç üreten Zetec motor performans ve ekonomiyi yan yana getirirken yeni modellerde sunulan standart donanım Focus'un üstünlüklerini ön plana çıkarıyor.

Ghia 2.0L'de klima, yan hava yastıkları, ABS+EBD, uzaktan kumandalı merkezi kilit, CD changer, seyahat bilgisayarı ve alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.

SİMÜLATÖR

Auto Show'u ziyaret edenlerin büyük ilgi göstereceği simülatör WRC, Dünya Ralli Şampiyonası'nda McRae'nin kullandığı Focus... Dünyada sadece 2 tane olan bu simülatörün en önemli özelliği orijinal WRC'nin tıpatıp benzeri olması ve içinde yer alan etaplarının, gerçek ralli etaplarının digitalize edilerek konulmuş olması. Sürücü koltuğuna oturularak normal araç kullanım koşullarında kullanılan simülatör, özel operatörü ile tüm ziyaretçilerin kullanımına açık olacak.

FİESTA YENİLENDİ

1976'dan bu yana 50'den fazla ülkede, 9 milyonun üstünde satan Fiesta yenilendi. 2000 model yılında Ford Fiesta'daki en dikkat çekici yenilik değişen ön ve arka tasarımıdır. Yenilenmiş ön tasarımında biraraya getirilen farlar, yeni kaput ve ızgara, Ka ve Focus'un ‘‘yeni çizgi’’ tasarımının yansımalarını taşıyor. Fiesta Flair ve Fun modelleri, yeni model yılında da geniş renk seçenekleri ile sunuluyor. Flair 8, Fun ise 4 renk seçeneği ile yeni model yılına girerken, biber kırmızısı, ampora mavisi ve kurşuni giri Flair'in, buz yeşili ise Fun'ın 2000 model yılındaki yeni renkleri olacak. Her iki araçta da, bir önceki model yılında olduğu gibi, gövde rengi tampon standart olarak sunulurken, Fun modelinde gövde rengi aynalar tasarımı bütünlüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!