Finansbank’tan yeni bir proje

Güncelleme Tarihi:

Finansbank’tan yeni bir proje
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 15:22

Finansbank Enpara.com ile Türkiye’de dijital bankacılık başlatıyor . Enpara. com’da müşteriler dijital bankacılık ile tanışacak; hiçbir işlem için şubeye gitme gereği duymadan, yalnızca dijital kanalları kullanarak tüm temel bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Haberin Devamı

Enpara.com’un fiziki şubeleri olmadığı için kiradan, elektrikten, sudan, ve benzeri masraflardan tasarruf ediliyor ve bu maliyet avantajı müşterilere daha yüksek mevduat faizi ve masrafsız, komisyonsuz ürün ve işlem ayrıcalığı olarak yansıtılıyor.
 
Enpara.com’un kamuoyuna duyurulması amacı ile düzenlenen basın toplantısı, Finansbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Temel Güzeloğlu ve Enpara.com yöneticisi Elsa Pekmez Atan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Temel Güzeloğlu yaptığı açılış konuşmasında, şunları söyledi:

“Bir kere daha ‘Bizce mümkün’ dedik ve standart çözümlerin farklı ihtiyaçları karşılayamadığı durumlarda her zaman yaptığımız gibi bilgimizden, deneyimlerimizden ve teknolojiden yararlanarak ihtiyaca en uygun çözümün peşine düştük. İki önemli tespitimiz var: Birincisi çağdaş yaşam ve iş koşullarında, çalışan insanların zamanları kısıtlı ve çok değerli. Bu insanlar ayrıca günün büyük bir bölümünde internet üzerinde “online” durumdalar ve en önemlisi bu insanlar temel bankacılık işlemleri için kıymetli zamanlarını banka şubelerinde geçirmek istemiyorlar.

Haberin Devamı

İkincisi ise bankacılık hizmetleri alanında, Türk toplumunun düşük maliyet / yüksek fayda modellerine ihtiyacı var…İşte standart çözümlerin farklı ihtiyaçları karşılayamadığı tipik bir durum ve yeni bir fikir olarak “Enpara.com”. Enpara.com görünürde basit ama bir o kadar devrimci bir fikir. Enpara.com ile avantajlı dijital bankacılık dönemini başlatıyoruz. Temel önceliğimiz müşterilerimize sadece dijital kanallar üzerinden, yani internet, ATM’ler ve çağrı merkezi üzerinden rekabetçi avantajlar sunmak ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarını sağlamaktır.”

 
Hangi ürünler var?

Enpara.com’da ilk aşamada sadece en temel bireysel bankacılık ürün ve hizmetleri sunuluyor. Enpara.com müşterisi olduğunuz anda, size bir adet Vadesiz TL mevduat hesabı açılıyor ve buna bağlı çalışan bir banka kartı, yani Encard veriliyor. Şubelerin olmadığı bu sistemde müşteri olabilmeniz için, Enpara.com sizi adresinizde ziyaret ediyor.

Haberin Devamı

Enpara.com’da ayrıca, zengin faizi kazandıran Vadeli Mevduat Hesapları, gecelik yüksek faiz kazandıran Birikim Hesabı, ve altına yatırım olanağı sağlayan Altın Hesabı da bulunuyor.  Enpara.com’da avantajlı fiyatlarla 7/24 altın, USD ve Euro alıp satmak mümkün. Ayrıca tüm talimatlı, talimatsız kurum ödemeleri ve para transferleri de Enpara.com’dan yapılabiliyor.

Bunun yanı sıra Enpara.com müşterileri nakit çekim ihtiyaçları için Finansbank ATM’lerini ücretsiz, diğer tüm banka ATM’lerini de ücretli olarak kullanabiliyorlar. Enpara.com’da ayrıca son derece kullanışlı bir bilgilendirme hizmeti mevcut. Müşteriler haberdar olmak istedikleri detay seviyesine göre tercih edecekleri bir bilgilendirme paketi aracılığıyla hesaplarında gerçekleşen veya gerçekleşmeyen tüm hareketlerden internet şubesine bile gitmelerine gerek kalmadan SMS veya e-posta yoluyla haberdar olabiliyorlar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!