Eşini genel müdür yaptı

Güncelleme Tarihi:

Eşini genel müdür yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2010 11:59

Atasay’ın yeni genel müdürü Çiğdem Kamer oldu. Atasay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, “Yeni yılla beraber kan değişimi yaptık.

Haberin Devamı

 

Evde olduğu gibi burada da müdür eşim oldu” dedi. 4.5 milyar doları geçen yıl, 4 milyar dolar da önceki yıl külçe altın ihracatının yapıldığını söyleyen Kamer şöyle devam etti:

“Vatandaşın yastık altından çıkarıp bozdurduğu altınlar külçe haline getirilip ihraç ediliyor. Son 3 yılda bu rakam 11 milyar dolar oldu. 2012’de 11 milyar dolarlık bu altının yeniden yastık altına gireceğini düşünüyoruz.”

Kadın en tehlikeli alacaklı

“En tehlikeli alacaklılar kadınlar” diyen Kamer şunları söyledi: “Her ailede 100-300 gram arasında altın bulunur. Altın kadının güvencesidir. Zor dönem bittiğinde altınların hemen yerine konmasını ister. Kocasından tahsil eder.” Halk kadar iyi borsacı görmediğini dile getiren Kamer, “Bir gün 2-3 ton altın geliyorsa ertesi gün bıçak gibi kesiliyor. Herkes fiyatları takip ediyor” dedi.

Krizle beraber ihracat stratejilerini değiştirdiklerini söyleyen Kamer, “Yurtdışı ofislerimizle ihracat yapıyorduk. Şimdi yılda 4 kez komşu ülkelerden gelecek olan 600’e yakın perakendeci aracılığıyla da ihracat yapacağız. Koleksiyon tasarımında da Özlem Süer’le beraber çalışıyoruz” dedi. Kamer, bu yılın toparlanma, gelecek yılın kalkınma, 2012’ninse patlama yılı olmasını beklediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!