Enver Ören:"Endişe etmeyin"

Güncelleme Tarihi:

Enver Ören:Endişe etmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, İhlas Holding ile ilgili çıkan söylentilerin tamamen "dedikodu" olduğunu bildirdi. Ören, endişe duyulmamasını istedi
Haberin Devamı

Allah'a "Herkese borcumu ödemeyi nasip et, ondan sonra canımı al" diye dua ettiğini belirten Ören, "Hiç kimse merak etmesin, hiç kimsenin üzerimizde hakkı kalmadan çalışırız ve öderiz. Sadece arzu ettiğimiz tek şey var, o da bize birazcık zaman tanıyın" dedi.

Enver Ören, İhlas Holding'in yaptıracağı Güzelşehir Villaları'nın tanıtımında yaptığı konuşmada, alınan ekonomik tedbirler sonrası bu yılın İhlas Holding için "altın yıl" olacağını söyledi.

"İmdadımıza hep inşaat yetişti"

İhlas Grubu olarak her zaman lokomotif şirketinin inşaat olduğunu vurgulayan Ören, toprağa yatırılan paradan zarar etmediklerini, çok da kar sağladıklarını anlattı.

Enver Ören, şöyle konuştu: "Hep sıkıntılı zamanlarımızda imdadımıza inşaat yetişmiştir. Dolasıyıyla bu günlerde çekilen sıkıntıların ilacı bu binalar olacaktır. Onun için İhlas'a güvenenler, Enver Abiye güvenenler hiç endişe etmesinler. Biz akıllı bir yatırım yapmak suretiyle vatandaşlarımıza daha çok kar verebiliriz. Onları nasıl mutlu edebiliriz diye çalışıyoruz. Bu bir tanesi. Arkası da var inşallah."

Depremde bile İhlas'ın evlerinde ufacık bir çatlak olmadığının görüldüğünü kaydeden Ören, bu inşaatların çelik konstrüksiyon ile yapıldığını belirtti.

Enver Ören, bu binaları ne kadar çabuk paraya dönüştürürlerse, ekonomiye de o kadar çabuk katkıları bulunacağını, kendilerinden para bekleyenlere para verme imkanı doğacağını vurguladı.

İhlas Holding zaman istiyor

Allah'a "Herkese borcumu ödemeyi nasip et, ondan sonra canımı al" diye dua ettiğini ifade eden Enver Ören, şunları söyledi:

"Hiç kimse merak etmesin, hiç kimsenin üzerimizde hakkı kalmadan çalışırız ve öderiz. Sadece arzu ettiğimiz tek şey var, o da bize birazcık zaman tanıyın. Bizi sık boğaz etmeyin. Çünkü bu para sizin, dolayısıyla kar da sizin. Size dağıtacağız. Onun için bize güvenin. Ve şunu altını çizerek söylüyorum, aldığımız ekonomik tedbirlerle İhlas Holding bu yıl altın çağını yaşayacaktır. Güvenerek söylüyorum, inanarak söylüyorum. Kendimden endişem yok. Çalışanlardan endişem yok, ülkenin gidişatından endişem yok. Bu sıkıntılar bir gün bitecek."

Burada olduğunu, hiçbir yere gitmediğini belirten Ören, eğitimci Enver Ören'in binlerce Enver Ören yetiştirdiğini kaydetti.

Ören, şöyle dedi: "Kesinlikle söylüyorum, büyük bir kriz de olsa, bize birşey olmaz. Çünkü biz insana yatırım yapıyoruz. Artık binlerce Enver Ören var. Onlar beni ahirette borçlu bırakmazlar. Onun için hiç endişe duymuyorum. Sadece bir dedikodu, bir panik. Bunu normal karşılıyorum. Bugün bize, yarın başkasına. Ama bize güvenen insanların bundan etkilenmeyeceklerine ve mutlu olacaklarına, huzurlu olacaklarına inanıyorum. Onun için bize güvenmeye devam etsinler." (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!