En pahalı ofis Esentepe’de

Güncelleme Tarihi:

En pahalı ofis Esentepe’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:10

Kısa bir haber turu...

Haberin Devamı

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiralama işlemleri bir önceki çeyrek verilerine göre artış gösterdi. Metrekare fiyatları baz alındığında 19 ofis bölgesi içerisinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip olurken, Kavacık en düşük kira değerini korudu.

HSBC’den İngilize destek

TÜRKİYE pazarında olan veya bu pazara girmeyi planlayan İngiliz şirketlerine ve girişimcilere gerekli destek ve danışmanlığı sunmak amacıyla Türkiye’deki İngiliz Ticaret Odası (BCCT) bünyesinde İstanbul’da bir Business Centre (İş merkezi), HSBC’nin katkılarıyla hizmete girdi. Business Centre İngiliz işadamları çalışma ofisleri olarak da kullanabilecek.

ING Emeklilik’ten mobil şube

ING Emeklilik, geliştirdiği ‘Mobil Şube’ ile IOS, Android ve Windows Mobile işletim sistemi kullanan akıllı telefon ve tablet sahibi müşterilerine hizmet vermeye başladı. Uygulamayla katılımcılar, sisteme kayıtlı cep telefonu ve TC kimlik numaralarıyla Emeklilik Sözleşmesi ve Hayat Sigortası poliçelerine ait hesaplarına rahatlıkla erişebiliyor.

Haberin Devamı

Michelin’den lastik düşmanları

MICHELIN, lastiklerin ömrünü çevresel, fiziksel ve insan faktörü olmak üzeri üç etkenin kısalttığına dikkat çekti. Yaşlanma, aşınma, hasar, yol şartlarından zarar gören lastiklerin kilometre ömrü önemli ölçüde azaldığını belirten Michelin “Lastiğin rutin kontrollerinin yapılması hem lastiğin hem sizin ömrünüzü uzatır” açıklaması yaptı.

Termalde hedef 1 milyon

SAĞLIK turizminde öne çıkan termal turizm 2020 hedeflerini açıkladı. Türkiye’nin yatak kapasitesinin yalnızca yüzde 3’lük bölümü termal turizme hizmet veriyor. Sektör temsilcileri 2020’de yatak kapasitesinin 1 milyona çıkarılması çıkartmayı Türkiye’nin termal turizmden aldığı payı artırmayı hedefliyor.

TOKİ’den yerinde takip

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kentsel Dönüşüm projelerini “yerinde” takip ediyor. Geçen hafta Kırıkkale ve Kırşehir’deki projeleri yerinde inceleyen Turan dün de Niğde ve Nevşehir’deki Kentsel Dönüşüm proje alanlarında inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Qatar Airways uçuş arttırdı

Qatar Airways, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na 26 Ekim’den itibaren haftanın her günü uçacak. Hava yolu şirketi, 22 Mayıs 2014 tarihinden bu yana haftanın 4 günü Sabiha Gökçen’den uçuyordu. Qatar Airways, Sabiha Gökçen’in yanı sıra İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanlarına uçuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!