Emre Kuzuoğlu: Umarım bir gün dünya reklamcılığına yön veren bir konuma geliriz

Güncelleme Tarihi:

Emre Kuzuoğlu: Umarım bir gün dünya reklamcılığına yön veren bir konuma geliriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 00:37

Svstudios Ajans Yetkilisi Emre Kuzuoğlu reklamcılık sektörünün geleceğiyle ilgili; "Türk reklamcılığı dünya ile birlikte hareket eden bir sektör. Yeni koşullara, şartlara, mecralara kolay uyum sağladığımızı düşünüyorum. Umarım bir gün dünya reklamcılığına yön veren bir konuma da geliriz" dedi.

Haberin Devamı

Bu yıl Kırmızı Bölge / En İyi Eğitim, Kültür, Sanat ve Eğlence Reklamı kategorisinde Kırmızı kazandığınız Glide Anatolia – Kıskanılan Pilotlar/Jumbo Jet çalışması ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?

Glide Anatolia Uçuş Eğitimi ve etkinlikleri düzenleyen bir kurum. Özellikle mesafe uçuşları yapıyor. Kadrosunda deneyimli pek çok isim var. Biz Glide Anatolia eğitimlerini tanıtırken esprili bir dil kullanalım, gök yüzünün asıl sakinlerinin, zırt pırt önlerinden geçen bu yeni tipleri nasıl kıskandıklarını anlatalım, dedik.

Emre Kuzuoğlu: Umarım bir gün dünya reklamcılığına yön veren bir konuma geliriz

Türk reklamcılığındaki değişimler nelerdir? Sektörün geleceğine ilişkin görüş ve beklentilerinizi paylaşabilir misiniz?

Haberin Devamı

Türk reklamcılığı dünya ile birlikte hareket eden bir sektör. Yeni koşullara, şartlara, mecralara kolay uyum sağladığımızı düşünüyorum. Umarım bir gün dünya reklamcılığına yön veren bir konuma da geliriz.

Kırmızı ile sizin ajans olarak ilk tanışmanız nasıl ne zaman oldu? Böylesi bir yarışmanın sektöre katkısı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kırmızı gibi bir yarışma neden olmalı?

İlk günden beri kırmızıyı takip ediyoruz. İyi olduğunu düşündüğümüz işlerimizi her zaman Kırmızı’da paylaşıyoruz. Özellikle reklam verenle bir araya gelip işleri tartışabilmek, onların bakış açısını daha iyi anlayabilmek için etkili bir platform olduğuna inanıyoruz. Bu tür platformlar ne kadar çoğalırsa reklamcı-reklam veren iletişimi de o kadar güçlenir.

BAKMADAN GEÇME!