Emlak Bankası'nda 6 yönetici gitti

Güncelleme Tarihi:

Emlak Bankasında 6 yönetici gitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1997 00:00

Haberin Devamı

Emlak Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Solok ile 5 genel müdür yardımcısı görevinden alındı. Resmi Gazete'de dün yayınlanan atama kararlarına göre Emlak Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, konut ve bireysel kredilerden sorumlu koordinatör B. Fatih Eker atandı.

Emlak Bankası genel müdür yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Mızrak ve A. Hamdi Töre, genel müdür yardımcıları H. Cihat Barutçu, Osman Oğuz Öztürk ile Arif Cihan başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındılar.

Ayrıca Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Erdoğan Alkin ve Halim Orhan Maru da görevlerinden alındı. Boşalan genel müdür yardımcılıklarına Ülfet Cinbiş, Lütfi Çoşkun Özek, Ülvi Cihat Yıldız ve Turgay Bilgin, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine ise Galip Altıay atandı.

Genel Müdür Yardımcısı Nezih Altınkök, Özcan Atalay, İsmail Heral ve Yücel Alptekin ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Kayseri Havaalanı için 250 milyar

Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Kayseri Havaalanı için 250 milyar liralık kaynak sağlandığını söyledi. Bakan Cem, ‘‘Kayseri Erkilet Havaalanı'nın onarımı ve geliştirilmesi için gerekli olan 250 milyar lirayı DPT'den sağladık'' dedi. İsmail Cem, Kayseri Stadı'nın ışıklandırılması için gereken 32 milyar lirayı da Maliye Bakanı Zekeriya Temizel ile görüştüğünü belirterek, ‘‘Stadın ışıklandırılması için gerken kaynağı da en kısa zamanda yaratacağız'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!