Electro World Facebook'tan hediye dağıtacak

Güncelleme Tarihi:

Electro World Facebooktan hediye dağıtacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2011 17:22

Electro World, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği interaktif kampanyasının yeni ayağını, 8-9 Ekim’de Seray Sever’in moderatörlüğünde gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

14 ili kapsayacak biçimde düzenlenecek olan kampanyada 100 ayrı noktada 100 adet ürün, Electro World’ün Facebook sayfasını takip eden sosyal medya kullanıcılarına hediye edilecek.

Şirketin Facebook sayfası üzerinden her 15 dakikada bir Seray Sever tarafından canlı yayında dağıtılacak şifre bilgisiyle doğru adrese ilk giden müşteriler birçok farklı elektronik üründen oluşan hediyelerin sahibi olacak.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, "Hangi yaş grubundan olursa olsun sosyal medyayı takip eden, sosyal mecraları kullanan hedef kitleyi içtenlikle önemsiyoruz.  İlkini Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz “Çılgın Teklif” kampanyasıyla hem Facebook sayfamızın takipçisi sayısını 4 kattan fazla artırarak 130 binlere ulaştık, hem de Electro World olarak sosyal mecraları kullanarak müşterilerimize farklı ve eğlenceli bir deneyim yaşattık. Bu defa ise Seray Sever moderatörlüğünde yapacağımız ikinci “Çılgın Teklif” aktivitemizle müşterilerimize fırsatlar sunmaya devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!