'Ekonomi Basını Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2015 01:27

EKONOMİ Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından bu yıl 7’si düzenlenen ’Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu. Ödül törenine 5 farklı kategoride ödül alan Hürriyet Gazetesi damga vurdu.

Haberin Devamı

Gümüşsuyu Park Bosphorus Otel’de düzenlenen ödül törenine gazeteciler, siyasiler ve iş dünyasından davetliler katıldı.

Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın törende yaptığı konuşmada, "Türk bankacılık sektörü sürdürülebilir ve sürekli bir büyümeden yanadır. Bu büyümeyi finanse edecek mali güce sahiptir. Türkiye bu finansal gücü üretime ve istihdama dönüştürecek bir reel sektöre de sahiptir. Fakat Türk bankacılık sektörünün bu işi devam ettirebilmesi için sermayesini koruması ve biriktirmesi gerekiyor. Gelecek kuşaklar için istihdam sağlamak ve bunu finanse etmek Türk bankacılık sektörünün sorumluluğudur. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Bu ülkeye yatırım yapıp da zarar eden hiç kimse olmamıştır. Bu ülkeye geç geldiği için üzülenleri de hala fırsatın kaçmadığı konusunda bir kez daha haberdar ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
FAİZ PARALARINI KIZILAY'A BAĞIŞLADILAR

HÜRRİYET’E 5 ÖDÜL BİRDEN

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Yazılı basın söyleşi-ropörtaj dalında "Arda’nın Ekonomisi" başlıklı ropörtajıyla Hürriyet Gazetesi’nden Ceyhun Kuburlu ödüle layık görülürken televizyonda söyleşi-ropörtaj dalında ise, "Jean Claude Trichet" ropörtajıyla, Bloomberg HT’den Özlem dalga ödüle hak kazandı. Yazılı basında ekonomi haberinde, "TÜSİAD Yeni DEİK’i Mahkemeye Verdi" başlıklı haberiyle Ekonomist Dergisi’nden Aram Ekin Duran, televizyonda ekonomi haberinde ise, "Türkiye’nin Çocuk İşçileri" adlı haberiyle CNNTÜRK’ten Sinem Yöndem ve Güngör Yılmaz’a ödül verildi.

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu


İnternette ekonomi haberinde, "Faiz Paralarını Kızılay’a Bağışladılar" başlıklı haberiyle ’www.hurriyet.com.tr’den Dinçer Gökçe, Köşe yazarı katedgorisinde, Dünya Gazetesi’nden Hakan Güldağ ödül aldı.Televizyonda ekonomi programı’nda, CNNTÜRK-Para Dedektifi programıyla Cem Seymen, Radyoda ekonomi programı’nda ise, NTV’de "Ayşe Teyze Ne Yapsın" programıyla Güngör Uras ödüle layık görüldü.

Grafik tasarımda, "Avrupa Kutsal Ruh İkizi" haberiyle Habertürk Gazetesi’nden Tayfur Çay, Araştırma haberinde, "Türk Şirketleri 5 Kıta Türk Bayrağını Dalgalandırıyorö haberiyle Anadolu Ajansı’ndan Handan Güneş, Yerel basında "Eve Teslim Kaçakçılık Dönemi" başlıklı haberiyle Ses Gazetesi’nden Akın Bodur’a ödül verildi.

Haberin Devamı

"Mucize Diyebilmek İçin Büyüme Hızını 30 Yıl Daha Devam Ettirmeli" başlıklı haberiyle Habertürk Gazetesi’nden Anıl Emre ve "Rusya’da 500 Milyon Dolarlık Yıllık Kira Gelirimiz Var" başlıklı haberiyle Ekonomist Dergisi’nden Sibel Atik, Jüri Özel Ödülüne layık görüldü. Nezih Demirkent özel ödülü; Hürriyet Gazetesi’nden Şükrü Kızılot, Namık Ahıska özel ödülü; "İşte Borsa’nın Yeni İşlem Salonu" başlıklı haberiyle Dünya Gazetesi’nden Jülide Yiğittürk Gürdamar, Bülent Yardımcı özel ödülü; "Sermayesi 6 Lira Kazancı 3 bin Lira" başlıklı haberiyle Sözcü Gazetesi’nden Bora Erdin, Esen Salihoğlu özel ödülü; "Toplu Ölene Maaş Var Tek Başına Ölene Yok" başlıklı haberiyle Zaman Gazetesi’nden İsa Yazar, Vodafone Türkiye özel ödülü Hürriyet Gazetesi’nden Ahmet Can, Park Bosphorus özel ödülü; Hürriyet Gazetesi’nden Burak Coşan’a verildi.


Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Hürriyet Dünyası muhabirleri (soldan sağa) Ahmet Can, Burak Coşan, Dinçer Gökçe ve Ceyhun Kuburlu ödül alan isimler oldu.

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
ARDA TURAN HÜRRİYET'E KONUŞTU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!