e-kolay ile ayda 9.9 milyon liraya 12 taksitle internet

Güncelleme Tarihi:

e-kolay ile ayda 9.9 milyon liraya 12 taksitle internet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2002 01:56

Artık, internet’e bağlanırken e-kolay abonesi olma ayrıcalığına ayda 9 milyon 900 bin lira taksitle sahip olabileceksiniz.

e-KOLAY ayda sadece 9 milyon 900 bin liraya ve 12 ay sabit taksitle sınırsız Internet erişim hizmeti sunuyor. Yıllık abonelik kapsamında uygulanacak fiyatlar, bir yıl boyunca hiçbir artışdan da etkilenmeyecek.

Doğan Online, Internet erişim hizmeti e-kolay için benzersiz abonelik seçeneği sunuyor. E-kolay'a bir yıl süreyle abone olmak isteyen kullanıcılar, 12 ay boyunca ayda sadece 9 Milyon 900 bin TL ödeyerek e-kolay'ın sınırsız erişim ve abonelik avantajlarından faydalanabilecekler. Aboneler bir yıl boyunca hiçbir fiyat artışından da etkilenmeyecek.

BÜYÜK AVANTAJLAR

Taksitli yıllık abonelik seçeneğinden faydalanmak isteyen E-kolay kullanıcıları, Internet erişim hizmetinin yanı sıra, 30 MB kapasitesinde elektronik posta alanı, 5 ayrı posta adresi, bütün e-kolay servis ve hizmetlerine anında erişim aracı e-kolay messenger, kullanıcıların kendi sitelerini yaratabilecekleri e-sayfam, kişisel Finansal portföy yönetim hizmeti e-portföyüm, zaman planlama ve yönetim hizmeti e-ajanda, anında karşılıklı mesajlaşma aracı e-mesaj, 7X24 kesintisiz teknik destek ve danışmanlık hizmeti, kşi başına düşen en fazla modem, kesintisiz ses ve görüntü aktarımına olanak tanıyan ISDN servisleri ve 3 aylık ücretsiz Norton Anti Virüs paketi avantajlarından yararlanabilecekler.

E-kolay aboneleri ayrıca hepsiburada.com'dan yapacakları alışverişlerde de yüzde 5 ile 8 arasında değişen oranlardaki özel indirimler alabilecek.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyaya katılmak için e-kolay'ın 0212 478 0 478 no'lu müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!