Dünyanın takısını görmek 2 milyon

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın takısını görmek 2 milyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Takı, mücevher, saat, gümüş, pırlanta ve renkli taş sektörü firmalarının katıldığı ‘İstanbul’98 Uluslararası Mücevher, Takı, Saat ve Malzemeleri Fuarı' dün Yeşilköy'deki Dünya Ticaret Merkezi'nde açıldı. Toplam 2 bin merteralelik alan üzerinde açılan fuara 15 ülkeden 600 firma katıldı.

Firmalar ilgi çekmek için sürekli şovlar düzenlerken, fuarın açılışına, aralarında Sibel Can, Beşiktaşlı Alpay ve eşi Cansel'in de bulunduğu çok sayıda ünlü yer katıldı. Bu arada Rus asıllı manken Ella Mengi de Altın Takı Tasarım Yarışması'nda dereceye giren takıları tanıttı. Fuarda Raymond Weil, Rolex, Patek Phillipe, Chopard, Chiristian Dior gibi ünlü markaların yanı sıra Lacoste, Seiko, Citizen, Reebok ve Adidas'ın ilginç ürünleri de çeşitli gösterilerle tanıtılmaya başlandı. Konusunda Avrupa'nın 5 büyüğü arasında yer alan fuara, dünyanın sayılı kıymetli taş üreticileri ile birlikte, bu yıl ilk kez İsrail Elmas Enstitüsü de katıldı.

Bu arada, Sibel Can'a üzerinde adı yazan fiyatı açıklanmayan bir saat hediye edilirken, Cansel Özzengin de eşi Alpay Özalan ile gazetecilere poz verdi. 2 milyon lira ücretle gezilebilen fuar 8 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!