Dokuz yeni holding kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Dokuz yeni holding kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1997 00:00

Holding statüsünde faaliyet göstermek üzere kurulan şirketlerin sayısı çığ gibi büyüyor. İstanbul, Bursa, Ankara, Kayseri ve Uşak'ta bu amaçla 9 şirket daha kuruldu.
Haberin Devamı

MİLİTZER HOLDİNG:

İstanbul'da kurulan ‘‘Militzer und Münch TK Holding A.Ş.’’nin sermayesi 55 milyar lira düzeyinde bulunuyor. Şirkette, İsviçreli Militzer und Münch Internationale Holding AG, Militzer und Münch İstanbul Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti, M.M. Orta Asya Kara ve Deniz Taşımacılığı A.Ş., M.M. Uluslararası Hava Taşımacılığı A.Ş. ve M.M. Orkun Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti., İlhan Karadeniz ortak görünüyor.

YÜKSEL HOLDİNG:

Sazak ve Sert ailelerinin kurduğu Yüksel Holding A.Ş.'nin sermayesi 100 milyar lira. Şirketin ortakları şöyle: Süleyman Servet Sazak, Güven Sazak, Mehmet Sert, Emin Sazak, Yılmaz Dursun Sazak, Abdurrahman Derya Sazak, Amt Güven Sazak, Mehmet Emin Sazak, İbrahim Ünsal Sert, Yurdal Sert.

DORUK HOLDİNG:

İstanbul'da kurulan Doruk Holding A.Ş.'nin sermayesi 10 milyar lira. Şirketin ortakları şöyle: Fatih Recep Saraçoğlu, Olcay Sart, Mine Belgin Turgay, Habib Necati Fırat, Mehmet Haldun Karacabey ve Mustafa Sırrı Darendeli.

SELÇUKLU HOLDİNG:

Selçuklu Holding A.Ş. adıyla İstanbul'da kurulan şirketin sermayesi 5 milyar lira. Şirketin ortakları şöyle: Mustafa, İsmail, Mehmet, Hatice, M. Süleyman, Amine Öncel ve Kamer Öncel.

PASİNLER HOLDİNG:

İstanbul'da bulunan Pasinler Yatırımlar A.Ş., bundan böyle holding statüsünde çalışacağını bildirdi.

ALMİRA HOLDİNG:

Bursa'da kurulan Almira Holding'in sermayesi 1.5 trilyon lira. Şirketin yönetim kurulu başkanlığına Alaattin Yazıcı getirildi.

SAYDAM HOLDİNG:

Saydam Holding A.Ş. adıyla Bursa'da kurulan şirketin sermayesi 5 milyar lira olarak belirlendi. Şirketin ortakları şöyle: Selahattin, Serdar, Gülgün, Cavide ve Seda Saydam.

EVREN HOLDİNG:

Ankara'da kurulan ‘‘Evren Holding A.Ş.’’nin sermayesi 50 milyar lira düzeyinde bulunuyor. Şirkette Mustafa, Bedri, Seçmen, Şener ve Hüseyin Yaşar 10'ar milyar liralık paya sahip bulunuyor.

ERCİYES HOLDİNG:

Kayseri'de oluşturulan ‘‘Erciyes Holding A.Ş.’’nin ortakları şöyle: Mustafa Fikri Tekelioğlu, İbrahim Gengeç, Mustafa Özküçük, Ömer Kurşuncu ve İbrahim Tanç.

UMPAŞ HOLDİNG:

Uşak'ta kurulan ‘‘Umpaş Holding A.Ş.’’nin sermayesi 1 trilyon lira olarak belirlendi. Şirketin ortakları şöyle: Mehmet Uluçay, Umpaş Mizan Pazarlama A.Ş..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!