Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri... Cenaze bugün

Güncelleme Tarihi:

Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri... Cenaze bugün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 01:58

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri sürüyor. Dün Türkiye’nin önde gelen işinsanları ve siyasiler de Demirören Ailesi’nin Kanlıca’da bulunan evine taziyeye gelenler arasındaydı.

Haberin Devamı

DEMİRÖREN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından aileye taziye ziyaretleri dün gün boyu sürdü. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Sabancı, Fiba Holding Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, eski UEFA As Başkanı Şenez Erzik, DEMSA Group Yönetim Kurulu Başkanvekili Demet Sabancı Çetindoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel taziye ziyaretine gelen isimler arasında yer aldı. Demirören Medya Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ve Demirören Medya Grubu yönetici, yazarları da aileyi yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretleri... Cenaze bugün

SABIRLAR DİLİYORUM

Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulunanlar arasında eski İçişleri Bakanı AK Parti Milletvekili Efkan Ala da yer aldı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Ala, “Hem Türkiye için hem kendi firması için çok kıymetli bir değerdi. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu mirasın ne kadar önemli olduğunu, genç nesillerin de dikkatle takip etmesini temenni ediyorum” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi Müberra Çalışkan da Demirören Ailesi’ne başsağlığı ziyaretinde bulundu. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Erdoğan Demirören, memlekete hizmeti olan çok özel bir insandı. Allah rahmet eylesin” dedi.

ÇOK İYİ SANATSEVERDİ

MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Erdoğan Demirören’in sanatseverliğinden söz etti. İhsanoğlu, “Bu memlekete çok büyük hizmetler yapmış. Onun çok önemli bir tarafı vardı. Herkes bilmez. Sanatseverdi. Kültür dünyasına çok büyük katkıları olmuştur. Türk-İslam sanatı eserlerinden oluşan çok kıymetli bir koleksiyonu vardı. Evi bir nevi müzeydi“ diye konuştu.

Haberin Devamı

Başsağlığı için Demirören Ailesi’ni ziyaret eden Hüsnü Özyeğin, “Erdoğan Bey benim 45 yıllık dostumdu. Onu kaybetmek sadece benim açımdan değil, tüm Türkiye için çok önemli büyük bir kayıp. Yaptıkları şeyler, bıraktığı eserler onun en önemli mirası olmuş oldu. En son iki ay önce ofisine gittim ve hastanede ziyaret ettim ama kendisini göremedim. Hep çalışırdı. Çalışkan bir insandı. Torunu da 15 gün sonra Özyeğin Üniversitesi’nden mezun olacaktı, onu görememesi yazık oldu” diye konuştu.

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in önceki gün 80 yaşında hayata veda etmesinin ardından Demirören Ailesi’ne taziyelerini iletmek için gelenler arasında eski Beşiktaş yöneticisi Mete Düren, eski Beşiktaş Teknik Direktörü ve futbolcusu Tayfur Havutçu ve eşi Neslihan Havutçu, Sitare Kalyoncuoğlu, sanatçı Erol Evgin, eski Milli Futbolcular Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin gibi ünlü isimler de yer aladı.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Üretime çok büyük katkıları olmuş işadamıydı. 30-40 yıldan bu yana kendisini tanıdığım bir işadamıydı. Ailesine sabırlar temenni ediyoruz. Ekonominin kilit taşlarından birisiydi. Mekanı cennet olsun” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da, ”Önemli bir yatırımcıydı. Çok büyük kitlelere iş yarattı. Önemli miktarda vergi verdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!