D-SmartNet fiber teknoloji ile interneti hızlandırdı

Güncelleme Tarihi:

D-SmartNet fiber teknoloji ile interneti hızlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2012 00:00

Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, internet hızında büyük artış sağlayan fiber hizmetini devreye sokuyor.

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen D-Smart, pazardaki yeni dinamikleri takip ederek ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda D-SmartNet markasıyla internet hizmeti vermeye başladı.
Yatırımlar aralıksız sürüyor
D-SmartNet’in sunduğu fiber hizmet ile internet hızını sorun olmaktan çıkarmayı amaçladıklarını belirten D-Smart CEO’su Ali Güven, D-Smart’ın, müşterilerine en kaliteli içerik ve hizmeti sunmak için geçerli teknolojileri yakından takip ettiğini söyledi. Güven, şöyle konuştu: “Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz birleşme sonrasında internet hizmetini de bünyemizde sağlamaya başladık. Bu hizmeti geliştirmek için yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnternet ve sosyal ağlarda kullanıcı deneyimini en üst noktaya taşıyan fiber internet hizmetini müşterilerimize sunmaktan mutluyuz.”
Önemli bir adım oldu
D-Smart’ın 2007 yılından bu yana dijital yayın platformu alanında faaliyet gösterdiğini hatırlatan Güven, şunları söyledi: “Fiber’in hayatımıza girmesi, geçtiğimiz aylarda hayata geçen web tv platformumuz D-Smart Blu için de çok önemli bir adım oluşturuyor. D-Smart Blu çok özel bir hizmet. Türkiye’de ilk kez kullanılan PDL (Progressive Download) teknolojisi ile  standart yayın akışlarına bağlı kalmadan, yüzlerce film, dizi, belgesel arasından seyretmek istediğinizi seçip, anında televizyonunuzdan seyrediyorsunuz. Bu özel hizmetimiz, fiber hızın gücüyle daha da heyecan verici bir deneyim sunacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!