D-Smart’ın yeni reklâm kampanyası başladı

Güncelleme Tarihi:

D-Smart’ın yeni reklâm kampanyası başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 14:05

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart’ın yeni reklam kampanyası başladı. Üç reklam filminde “Televizyon izlemenin en iyi yolunun D-Smart Dünyası” olduğu mesajı veriliyor.

Haberin Devamı

Söz ve müziği Kayahan’a ait olan “Allahım Neydi Günahım” şarkısının kullanıldığı reklamların ilki izleyicilerle buluştu.

Kampanyanın bu ilk filminde, artık tüm D-Smart kanallarının HD kalitesinde izlenebildiği duyuruluyor

D-Smart’ın yeni reklam kampanyası için değerlendirmelerini paylaşan D-Smart CEO’su Ali Güven; “Bildiğiniz gibi, geçen sene daha çok rekabete yönelik bir reklam kampanyası yapmış ve çok başarılı olmuştuk. Bu reklam kampanyasının gerçekten de Türk 'Pay TV' izleyicisinin hislerine tercüman olduğunu görmüştük. Bu sene abonelerimizin en çok beğendikleri üç yönümüzü öne çıkaran bir reklam kampanyası yaptık. Sırasıyla Türkiye’nin en yüksek HD kalitesine ve HD kanal adedine sahip olduğumuzu, Türkiye’nin en zengin içeriğine sahip olduğumuzu, Türkiye’nin 3. en büyük internet servis sağlayıcısı olarak internet ile televizyonu bundle olarak sunduğumuzu kampanyamıza konu yaptık. Bu şekilde, TV izlemenin en iyi yolunun D-Smart ile mümkün olduğunu söylüyor, bunu da pazarlama iletişimimizin tam merkezine yerleştiriyoruz. Reklam filmlerinin şirketimize ve 'Pay TV' endüstrisine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!